עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
הייתי ממליצה לך ללכת להיימליך, במקום לנסות לבד כל שבוע משהו אחר
לי הוא הוריד עוד משהו, שזה נדיר להוריד (אפילו אם חשבתי על חלבי, על זה לא הייתי חוושבת לעולם....)
אצל אמא שלי כל הילדים היו אלרגים, כל אחד למשו אחר:
אחותי - חלב וביצים (!)
אחי - דגים וכדורי ברזל מסוימים שאמא שלי לקחה.
עוד אח - מרכך הכביסה ולא זוכרת מה עוד.
ועוד רעיונות מקוריים להפליא.
לא היה סיכוי שהיא תעלה אותם בדעתה.

לכן, לדעתי, חבל לנסות להוריד חלבי סתם כדי לנסות.
יש אינסוף אפשרויות, ועדיף ללכת מיד על בטוח.

נעליים

משתמש מקצוען
לכן, לדעתי, חבל לנסות להוריד חלבי סתם כדי לנסות.
יש אינסוף אפשרויות, ועדיף ללכת מיד על בטוח.
בדיוק זה מה שכתבתי (תקראי עוד פעם), במקום לנסות כל שבוע משהו אחר, ללכת על בטוח, וזהו...
כל אחד למשו אחר
אצלי זה גם:
אחד - דגים וחלבי
והקטנטונת שלי - חלבי ועוד...

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וואי ממש מחמם את הלב. כמה זמן התורות אצל היימליך ?
את לוקחת איזה תוסף תזונה?
עוד משהו זה דלקות אוזניים,הצרחות האלו הם הרבה פעמים נובעות ממוגלה שלא יוצאת
רופא משפחה לא יכול לשלול,רק רופא אוזניים,ממליצה בחום!!הוא שאב לבן שלי 3 מזרקים מפוצצים בנוזלים ומאז שקט ושולווה(הקפדנו אחר כך לקלח אותו עם צמר גפן באוזניים ,ולהאכיל בתנוחה מוגבהת )

מויסי

משתמש מקצוען
מי כעמך ישראל כולם תומכים ומעודדים !!! אבל מה עם התרופה ביקשו כאן עזרה במציאת תרופה אין לאף אחד פתרון ? (אני הלכתי ל 2 בתי מרקחת ולא היה להם)

גלידה

משתמש מקצוען
כ"כ מרגישה אותך, אני מתמודדת עם הבכיות עם כל הקטנים....
דבר ראשון שמישהו יוציא אותה/ אותו מהבית לשלש שעות, שיהיה לך שקט ותוכלי להרגע, ואפילו לישון, לפני שאת מפתחת עצבים וכו'....
אצל ילד אחד מאד עזר אוסטופט, ואצל השאר מאד עזר הפחתת מוצרי חלב,
כרוב ותפוזים גם עושה להם לו טוב.

חברהמנית

משתמש פעיל
כ"כ מרגישה אותך, אני מתמודדת עם הבכיות עם כל הקטנים....
דבר ראשון שמישהו יוציא אותה/ אותו מהבית לשלש שעות, שיהיה לך שקט ותוכלי להרגע, ואפילו לישון, לפני שאת מפתחת עצבים וכו'....
אצל ילד אחד מאד עזר אוסטופט, ואצל השאר מאד עזר הפחתת מוצרי חלב,
כרוב ותפוזים גם עושה להם לו טוב.
יתכן שיש מי שמתמודד עם כמה תינוקות כאלה שצורחים ללא הפסקה ונשאר שפוי ??? ממש מעודד !!!!!!!!!!

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
תינוקת בת כמה שבועות סובלת מכאבי בטן חזקים, ובוכה כל הזמן !!!! ולדעת הרופא צריכה לקחת "טיפטיפות סימיקול"(TIPTIPOT SIMICOL) אך הבעיה שברוב בתי המרקחת אזל מהמלאי תרופה זו. למי שיש רעיון היכן ניתן להשיג תרופה זו ,או שיש לו למכור לנו תרופה זו יבורך בכל הברכות האמורות בתורה.
בדקתם בגמח השכונתי?

נעליים

משתמש מקצוען
יתכן שיש מי שמתמודד עם כמה תינוקות כאלה שצורחים ללא הפסקה ונשאר שפוי ??? ממש מעודד !!!!!!!!!!
כנראה שכן!:geek:
אני מהחצי שנה האחרונה...
ותאמיני לי שרק אחרי חודשיים וחצי רציתי להתחיל להיות יולדת, כי לא היה לי את זה בזמן...
ושוב שוה לבדוק חוץ מהיימליך גם דלקת באזניים.

מקוה בשבילך... ומעודדת אותך שעוד קצת בעז"ה.....

מנוחהושמחה

משתמש צעיר
ב"ה יש לי בית עם ילדים, אבל כל לידה, החודשיים שלש הראשונים הם סיוטטטטטטטטטטטט
כך גם אצלי, מתחילים להרגע לקראת סוף החופשת לידה.
אז דבר ראשון תנסי את כל האופציות הנ"ל.
בנוסף, חשוב מאוד לצמצם צפיות, אל תתכנני להספיק יותר מדי דברים כי אח"כ זה נורא מתסכל שלא הספקת אפילו רבע כי התינוקת צרחה כל היום...פשוט תזרמי, מה שאת מספיקה זה בונוס.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
יש דקטור בבני ברק שקוראיםו לו רייז
פשוט מאלך מהשמים!!
יש לי קרוב מישפחה שנולד וכל הזמן היה צורח עד שאישה אחת באוטובוס הביאיה לנו את המיספר והיא אמרה שהוא משחרר (מלא פעמים תפוס אצל התינוק השרירי מהלידה)
הלכנו אליו(יש שם תורות ארוכים אבל עם אומרים מקרה דחוף שמים אותך בהמתנה) ואחר טיפול ראשון ראינו תוצאות מטורפות!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה