עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
תנסי לשנות תזונה
הרבה פעמים זה עוזר מאוד!

saltz

משתמש מקצוען
כבר כתבו לך
אבל אני כותבת שוב
בדקתם ריפלוקס?
הבן שלי בן חצי שנה גם היה צורח כל הזמן בעיקר אחרי אוכל אבל ממש כל הזמן כי הוא רצה לאכול כל הזמן וזה היה בגלל ריפלוקס ולא בגלל כאבי בטן
ומאז שעלינו על זה אני מקפידה להאכיל אותו כל 3 שלוש בערך (מינימום שעתיים וחצי בין הארוחות) וגם מקפידה להרים אותו אחרי כל ארוחה עד שמוציא גרפס. וגם משכיבה אותו על הגב עם מעט הגבהה
היום הוא כבר יותר רגוע ב"ה
יש גם תרופה שעוזרת לזה
הרופאים לא אוהבים לתת אותה כי היא יקרה להם
בהצלחה

חברהמנית

משתמש פעיל
כבר כתבו לך
אבל אני כותבת שוב
בדקתם ריפלוקס?
הבן שלי בן חצי שנה גם היה צורח כל הזמן בעיקר אחרי אוכל אבל ממש כל הזמן כי הוא רצה לאכול כל הזמן וזה היה בגלל ריפלוקס ולא בגלל כאבי בטן
ומאז שעלינו על זה אני מקפידה להאכיל אותו כל 3 שלוש בערך (מינימום שעתיים וחצי בין הארוחות) וגם מקפידה להרים אותו אחרי כל ארוחה עד שמוציא גרפס. וגם משכיבה אותו על הגב עם מעט הגבהה
היום הוא כבר יותר רגוע ב"ה
יש גם תרופה שעוזרת לזה
הרופאים לא אוהבים לתת אותה כי היא יקרה להם
בהצלחה
איך בודקים את זה ?
היינו אצל רופא ילדים ולא מצא כלום. אצל אוסטאפת וטען שהוא סידר את העניינים (האוסטאפת הכי מומלץ בפרוג) ומשום מה התינוקת לא מתרשמת מכך בכלל !!!!

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תבדקי גם את הציפורניים ברגל עם הכל כשורה לפעמים יש ציפורניים מתקפלות והם צורחים כשסמים להם ביביגרו.

נעליים

משתמש מקצוען
איך בודקים ?
הבת שלי כרגע בת חצי שנה.
מהלידה צרחה בדיוק כמו שאת כותבת 24 ש', אין יום ואין לילה, וכמעט לא עלתה במשקל
ובגלל רגישות לחלבי אצל הגדולה יותר לא נתתי לה שום תוספת חוץ מהנקה.
אמרו לי כאבי בטן, ריפלוקס, אוסתאופט
נסיתי כמעט הכל.....

הלכתי להיימליך, הוריד לי את החלבי, וה"ה תוך 3 ימים ראיתי שיפור
(היא עדיין המשיכה לבכות כמעט כל היום, אבל לא ברמה שלפני זה, בגלל דלקת באזניים וזה דבר שרוב הרופאים לא בודקים בגיל כזה קטן, אחרי שעליתי על זה ב"ה, עם טיפול של שבוע קבלתי תינוקת חדשה)

סליחה שיצא קצת ארוך, אבל הנסיון והמעבר ....

saltz

משתמש מקצוען
איך בודקים את זה ?
היינו אצל רופא ילדים ולא מצא כלום. אצל אוסטאפת וטען שהוא סידר את העניינים (האוסטאפת הכי מומלץ בפרוג) ומשום מה התינוקת לא מתרשמת מכך בכלל !!!!
אני ניסיתי להוריד חלבי לשבוע שלם ולא עזר

מה שאני יודעת- פשוט להביא את התרופה ואז רואים אם זה עוזר
קוראים לה אומפרזול והרופאים לא נותנים אותה כ"כ מהר כי היא יקרה להם

נעליים

משתמש מקצוען
זה שבשבת היא גם בוכה למרות שלא נגעתי בחלבי זה לא אומר שאין קשר לחלבי ?
הייתי ממליצה לך ללכת להיימליך, במקום לנסות לבד כל שבוע משהו אחר
לי הוא הוריד עוד משהו, שזה נדיר להוריד (אפילו אם חשבתי על חלבי, על זה לא הייתי חוושבת לעולם....)

מנוחהושמחה

משתמש צעיר
אני באותה סירה...אצל היימליך היינו ו-אין רגישות למזון,כבר כמה ימים שהתינוקת מקבלת אומפרזול ועדיין צורחת...
תעדכני אם מצאת פיתרון.

נעליים

משתמש מקצוען
עדיין צורחת...
היא עדיין המשיכה לבכות כמעט כל היום, אבל לא ברמה שלפני זה, בגלל דלקת באזניים וזה דבר שרוב הרופאים לא בודקים בגיל כזה קטן, אחרי שעליתי על זה ב"ה, עם טיפול של שבוע קבלתי תינוקת חדשה
שווה בדיקה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה