ממש מחמם את הלב. אשמח לשמוע על כל פתרון יצירתי. תודה ענקית.עם כל העצות ליבי אתך! מבינה אותך לגמרי,ספרי לנו מה קןרה עם הכל הסתדר
איך בודקים את זה ?כבר כתבו לך
אבל אני כותבת שוב
בדקתם ריפלוקס?
הבן שלי בן חצי שנה גם היה צורח כל הזמן בעיקר אחרי אוכל אבל ממש כל הזמן כי הוא רצה לאכול כל הזמן וזה היה בגלל ריפלוקס ולא בגלל כאבי בטן
ומאז שעלינו על זה אני מקפידה להאכיל אותו כל 3 שלוש בערך (מינימום שעתיים וחצי בין הארוחות) וגם מקפידה להרים אותו אחרי כל ארוחה עד שמוציא גרפס. וגם משכיבה אותו על הגב עם מעט הגבהה
היום הוא כבר יותר רגוע ב"ה
יש גם תרופה שעוזרת לזה
הרופאים לא אוהבים לתת אותה כי היא יקרה להם
בהצלחה
הבת שלי כרגע בת חצי שנה.איך בודקים ?
בדיוק.הלכתי להיימליך, הוריד לי את החלבי, וה"ה תוך 3 ימים ראיתי שיפור
קפה גם לא ?בדיוק.
לצערי גם.תשתי חלבסויה תאמיני לי אין הבדל.קפה גם לא ?
אני שותה קפה עם חלב קוקוס שקדים, הכי קרוב לחלב רגילקפה גם לא ?
אני ניסיתי להוריד חלבי לשבוע שלם ולא עזראיך בודקים את זה ?
היינו אצל רופא ילדים ולא מצא כלום. אצל אוסטאפת וטען שהוא סידר את העניינים (האוסטאפת הכי מומלץ בפרוג) ומשום מה התינוקת לא מתרשמת מכך בכלל !!!!
צריך לנסות כמה ימיםזה שבשבת היא גם בוכה למרות שלא נגעתי בחלבי זה לא אומר שאין קשר לחלבי ?
לוקח מינימום 3 ימיםזה שבשבת היא גם בוכה למרות שלא נגעתי בחלבי זה לא אומר שאין קשר לחלבי ?
הייתי ממליצה לך ללכת להיימליך, במקום לנסות לבד כל שבוע משהו אחרזה שבשבת היא גם בוכה למרות שלא נגעתי בחלבי זה לא אומר שאין קשר לחלבי ?
מאיזה רופא כן אפשר להשיג אותה ?אני ניסיתי להוריד חלבי לשבוע שלם ולא עזר
מה שאני יודעת- פשוט להביא את התרופה ואז רואים אם זה עוזר
קוראים לה אומפרזול והרופאים לא נותנים אותה כ"כ מהר כי היא יקרה להם
רופא ילדים נותןמאיזה רופא כן אפשר להשיג אותה ?
עדיין צורחת...
שווה בדיקה!היא עדיין המשיכה לבכות כמעט כל היום, אבל לא ברמה שלפני זה, בגלל דלקת באזניים וזה דבר שרוב הרופאים לא בודקים בגיל כזה קטן, אחרי שעליתי על זה ב"ה, עם טיפול של שבוע קבלתי תינוקת חדשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: