עזרה תינוקת צורחת ללא הפסקה- עזרה בהשגת תרופה

חברהמנית

משתמש פעיל
תינוקת בת כמה שבועות סובלת מכאבי בטן חזקים, ובוכה כל הזמן !!!! ולדעת הרופא צריכה לקחת "טיפטיפות סימיקול"(TIPTIPOT SIMICOL) אך הבעיה שברוב בתי המרקחת אזל מהמלאי תרופה זו. למי שיש רעיון היכן ניתן להשיג תרופה זו ,או שיש לו למכור לנו תרופה זו יבורך בכל הברכות האמורות בתורה.

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
ראשית תבדקו אם אפשר לעבור למטרנה צימחית אצלי קרה אותוט דבר בחלבי ואיך שעברנו לצמחי חזר השקט ילדה שמחה שווה לנסות כמה שיותר מהר!תשמעי לי את תודי על כך.

חברהמנית

משתמש פעיל
ראשית תבדקו אם אפשר לעבור למטרנה צימחית אצלי קרה אותוט דבר בחלבי ואיך שעברנו לצמחי חזר השקט ילדה שמחה שווה לנסות כמה שיותר מהר!תשמעי לי את תודי על כך.
אבל היא לא אוכלת כמעט מטרנה אלא מאמא שלה.

saltz

משתמש מקצוען
יש עוד תרופות טבעיות שדומות לסימיקול
אני קניתי בסופר פארם - "קוליקל" ועזר מאוד ויש עוד סוגים
(גם אצלינו גרפווטר לא עזר)

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תביני שאני גם בהנקה שאכלתי חלבי הבת שלי צרחה אוהו לא ישנה בלילה ולא רגועה פשוט רוב הזמן על הידיים ימים שלא אכלתי חלבי היא היתה רגועה תנסי. וזה אחת הסיבות למה הפסקתי להניק ונותנת לה מטרנה צימחית
ובשביל לחזק את העיניין היינו שבת בצפת נגמרה המטרנה צימחית אז הלוונו משכנים היה להם רק חלבי ואיזה יומיים עברנו את לא חולמת המטפלת שאלה מה קרה לגברת .... עברנו לצימחי העולם חזר לשקוט ולחייך תנסי מה תפסידי.

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
ועוד דבר עם זה ריפלוקס כל פעם אחרי האכלה להחזיק הפוך הפנים קדימה יד שלך על הבטן עד להופעת גרפס חזק זה יכול גם לעזור לבנתיים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה