נכון.אולי חם לה מידי.... או יבש
אותו סיפור אצלי, עד שהחזרתי את המאוורריכול להיות שחסר לה הרעש של המאוורר שהיה דולק עד לפני שבועיים??
ניסיתי מנגינות היא לא אוהבת
לא מדויק, צריך שאול רופא ילדים.שמנה לב שמותר וורמוקס רק מגיל שנתיים
אני אישית שאלתי רופא עבור הבן שלי בן שנה ו4, ואמר לי לתת לו ורמוקס.שמנה לב שמותר וורמוקס רק מגיל שנתיים
אם אתה מדבר על אינוטיול (כזה:האם מישהו מכיר איינתול לטיפול בתולעים (שמוכרים השבוע במשנת יוסף)
היא במיטה עם בקבוק מים והיא שותה מדי פעם.אולי היא פשוט צמאה.
גם לבן שלי הייתה תקופה בסביבות הגיל הזה שהוא דרש מים כל איזה שעתיים.
(אגב, תנסו להשכיב אותה ע חלב או משהו, זה מרדים ליותר זמן)
ודאי.יכול להיות שחסר לה הרעש של המאוורר שהיה דולק עד לפני שבועיים??
ניסיתי מנגינות היא לא אוהבת
לא שמעתי. אצל הבן שלי זה עזר. לפני כן הוא היה שותה סימילאק, ואז כשהפסקנו התחלנו להשכיב אותו רק עם מים, והיה מתעורר המון, וכשהבאנו לו בתחילת הלילה חלב, בקושי התעורר בלילה.להרדים עם חלב עדיף ממטרנה? ואמרו לי שזה אוכל את השיניים שהתינוקות נרדמים עם זה
ואיך נגמלים?לא שמעתי. אצל הבן שלי זה עזר. לפני כן הוא היה שותה סימילאק, ואז כשהפסקנו התחלנו להשכיב אותו רק עם מים, והיה מתעורר המון, וכשהבאנו לו בתחילת הלילה חלב, בקושי התעורר בלילה.
עוד לא גמלנו אותוואיך נגמלים?
אני לא רואה סיכוי לגמול בלילה עם הבקבוקים האלו
אם עדיין לא הסתדרת, ולטובת שאר האמהות שרואות שינוי פתאומי, מתייחסת לכמה נקודות כיועצת שינה מוסמכת:היא במיטה עם בקבוק מים והיא שותה מדי פעם.
להרדים עם חלב עדיף ממטרנה? ואמרו לי שזה אוכל את השיניים שהתינוקות נרדמים עם זה
תודה רבה רבה!!אם עדיין לא הסתדרת, ולטובת שאר האמהות שרואות שינוי פתאומי, מתייחסת לכמה נקודות כיועצת שינה מוסמכת:
אם זה משהו מאד מקומי, לתקופה קצרהאני שמתי לב למשהו, מעניין אם גם אצליכם זה קורה,
לכל ילד/ תינוק יש את התקופה שהוא ער כמה שעות בלילה,
הגדולה שלי היתה לה תקופה שהיתה קמה כל יום ב4 ולא נרדמת שוב,
השניה היתה ערה בד"כ בין 3-5 ואז נרדמת והשלישית ערה שעה כל פעם בזמן אחר,
ועכשיו הרביעי שלי התחיל...
כל פעם הייתי מנסה להבין ממה זה מגיע ולשנות דברים, אבל יש כל כך הרבה "אולי" שזה ממש קשה לבדוק את זה.
עכשיו חשבתי שזה פשוט תקופה שתעבור ואין מה לעשות עם זה.
השאלה היחידה היא איך עובדים כשעייפים? לזה עוד אין לי תשובה...
או כמו שהסבתות אומרות "אני אנוח בקבר"
לפי ההודעות שלך כאן ובשרשור נוסףתודה רבה רבה!!
בהחלט רלוונטי, ממש לא ישנה טוב לאחרונה, אני יעבור על כל האופציות ויבדוק!
הכוונה אינה להשאיר תינוקת בוכה, אלא לאפשר לה קצת מרחב להתמודד לבד.לגבי מה שאמרת לא להתערב אלא אם זה בכי חזק- אם אני לא מתייחסת הבכי נהיה חזק תוך כמה דקות והיא ממש לא חוזרת לישון לבד,
לפנות לייעוץ... אפילו יותר מנושאים אחרים בהורות, חוסר שינה מביא למצוקה אמיתיתיש משהו לעשות כדי לעזור לה להירדם חוץ מבקבוק? כי אני לא מצאתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: