ברכי פרידמן
משתמש רשום
אם יש את זה בקובץ רגיל, אין לי בעיה להוריד ולהמיר לMP3דרוש מידע - המרת קובץ שמע לMP3
איך עושים המרה של קובצי שמע לMP3? יש אפשרות לעשות את זה דרך האינטרנט? מהי הדרך הפשוטה והקלה?www.prog.co.il
אם יש את זה בקובץ רגיל, אין לי בעיה להוריד ולהמיר לMP3דרוש מידע - המרת קובץ שמע לMP3
איך עושים המרה של קובצי שמע לMP3? יש אפשרות לעשות את זה דרך האינטרנט? מהי הדרך הפשוטה והקלה?www.prog.co.il
זה קובץ גדול, דפדפו למעלה יש קישורים לקבצים הללואם יש את זה בקובץ רגיל, אין לי בעיה להוריד ולהמיר לMP3
לא חושב שזה חסום, נראה לי שקול חי הורידו את זה וא''א לצפות.
הערב במוצ"ש חי: הקלידנים ונוסטלגיה צרופה | צפו - רדיו קול חי
מוצ"ש חי עם מנחם טוקר בפרק נוסף וסוער של "הקלידנים" ובפרץ נוסטלגיה מרתק | צפו
www.93fm.co.il
בנתיים זה חסום
תודה רבה...הקלידנים פרק 12 - לצפיה,
(להורדה אפשר ללחוץ על ה3 נקודות בצד ימין)
צפה בקובץ המצורף 607589
צפה בקובץ המצורף 607590
איך מורידים?הקלידנים 12 להורדה
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
זה חסום בנטפרי.איך מורידים?
למה אין אפשרות לפתוח?הקלידנים - פרק 12:
כנראה הבעיה אצלכם, כי זה עובד מצויין.למה אין אפשרות לפתוח?
ששומעים את הפירגון והכיף שעמירן דביר משדר לכל אדם, מבינים איך הוא שורד כל כך הרבה שנים בהצלחה בהמשך!!!!!!!הקלידנים - פרק 12:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: