תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
איך מצביעים באתר?
Screenshot_2020-03-18-00-49-21.jpeg

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צפה בקובץ המצורף 623007
עדיין לא ברור לי איך מצביעים שם
אחרי שסימנתי אני לוחץ על הצבעה ולא קורה כלום.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai

דוד כהן

משתמש מקצוען
לי יש הרגשה שמנחם טוקר ישים מצלמה בבית שלום ואז הוא יעשה את הקלידנים ומוצש חי כמו שהוא עשה עם שואקי שהוא היה באולפן בבני ברק ושואקי היה באולפן בניו גרזי ככה הוא ידבר איתם אלא אם כן השבוע התוכנית הוקלטה מראש ב גם אשר גרייבר עכשיו בבידוד ומחר (יום ו) ב2 בצהריים יהיה שידור בקול חי עם מנחם טוקר עד 3 בצהריים

אליהו שטיין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
בסוף אין קלידנים במוצ"ש הזה. וכן, בגלל הקורונה, לא התאפשר לצוות להתכנס ולהקליט.

נצטרך לחכות...

דוד כהן

משתמש מקצוען
לי נראה שהם הקליטו מראש מחשש לסגר והם יגידו שהם הקליטו מראש בגלל הסגר או להראות שהם באמת הם עושים במוצש אז הם ישמו למנחם טוקר מצלמה בבית והם יעשו כמו מה שמנחם טוקר עשה איון עם יעקב שואקי או שמנחם טוקר לא יהיה ועדי נתנאלי ינחה את הקלידנים ומישהו אחר את מוצש חי

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה