תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

אליהו שטיין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
לידיעת כל הציבור:
תכנית "הקלידנים" יורדת לעת עתה מן האקרנים.
התכנית נסגרת עד למועד בלתי ידוע ולא יתקיימו פרקים נוספים.

אולי בעתיד יהיה איזה שהוא אירוע שינסה להיות גמר שייבחר בו אי מי.
מאכזב.

שטויות.

התוכנית ממשיכה.
ביום רביעי מקליטים פרק נוסף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

יוני קאהן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
פרק 15 קישור ליוטיוב למי שמעונין [פתוח בנטפרי]
אני בשוק מהנגינה בסוף של דני אין אין מילים לא רואים כאילו דברים עשה דברים פשוט...
אקורדים פסיכיים והרמוניה מושלמת. תותח!!!

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
דרך אגב, דני אבידני גידל זקן ? הקדים את ספירת העומר ?
כי דוקא זכור לי שהוא תמיד היה בלי זקן !
או שאני מתבלבל עם מישהו אחר ?! :rolleyes:

דוד כהן

משתמש מקצוען
שלום חברים יקרים, כאן יעקב בלוך, עורך ומפיק התכנית.

קודם כל, תענוג לקרוא את התגובות, גם אלו שפחות מפרגנות... זה מלמד על צימאון של הציבור לתכניות מסוג כזה, ואנחנו משתדלים להשתפר עם כל תגובה או הערה של מאזינים וצופים.

לא אגיב לכל טענה שהועלתה כאן, מפני שכמו בכל תחרות - יש את אלו שמרוצים - ואלו שלא.. ואולי אפילו אלו ש'מחפשים' פגמים, ואין לדבר סוף..

מה שכן אומר: אנחנו משתדלים להיות הכי הוגנים ואובייקטיביים שאפשר, בהחלט יכול להיות שנעשו אי אלו שגיאות בתום לב, ואנו בוודאי מצרים על כך. אם יש למישהו שאלה ספציפית - מוזמן לפנות אליי בפרטי ואשתדל להשיב בהקדם. ויותר מכך: מי שממש רוצה להתרשם - מוזמן בשמחה ליום צילום של התכנית, יש כיבוד קל :)

המשיכו לצפות ולהגיב, זה נותן לנו את ה'דרייב' להמשיך ולהשקיע...

תודה לכולכם!
יעקב בלוך הוא אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר כל שבוע עם קולות השבוע הוא עושה לנו את הקטעים ההכי יפים בשביל הצופים המאזינים וכאן זה המקום להגיד לו תודה רבה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה