אתה באמת מאמין שזה ישפיע. הרי השופטים כבר אמרו את דברם.אבל לא לשכוח שאפשר לדרג גם בטלפון
039039039
קדימה.
במחילה מכבודו, אבל לקוצר המשיג או לעומק המושג, דבריך משוללים יסוד.לא ראיתי הבדל גדול בינו לבין המתמודד הראשון
כנראה שגם אתה הושפעת ממנו...במחילה מכבודו, אבל לקוצר המשיג או לעומק המושג, לדעתי דבריך משוללים יסוד.
אני מנחש שאתה לא מנגן, אני כן.צ"ל:
כנראה שגם אתה הושפעת ממנו...
לעניות דעתי הקטנה מי שהיה אמור זה המתמודד השניאני מנחש שאתה לא מנגן, אני כן.
מעבר לזה, הסברא הפשוטה היא שאם כל השופטים חושבים ככה ואתה אחרת, הם ודאי מבינים יותר, רק שאתה רוצה להוציא מקרא מידי פשוטו ולהעמיד אוקימתא דחוקה שכולם ׳שכחו׳ את הידע שלהם במוסיקה ונבהלו, אז ראשית כל אני באופן אישי חולק על ה׳תיאוריה׳ וחושב שנאום כזה היה מעצבן אותי וגורם לי לרצות לא להעביר אותו, אלמלא שהוא היה הרבה יותר טוב מאלה שלפניו בטח ובטח שיותר מהראשון (השני היה יותר טוב מהראשון)
שנית אתה מוזמן לפתוח סקר בנושא... או לבדוק בקרב בעלי החגורה הסגולה מה דעתם.
המתמודד השני, לדעתי הוא פשוט סגנון אחר, 'מזרוחניק' שיתאים כמו כפפה ליד, להקפות שניות של 'הר המור' פחות לחתונה חרדית...לעניות דעתי הקטנה מי שהיה אמור זה המתמודד השני
דבר ראשון בשום שלב לא דובר על אחד שיודע להרקיד דווקא בחתונה ליטאית/ חסידית.המתמודד השני, לדעתי הוא פשוט סגנון אחר, 'מזרוחניק' שיתאים כמו כפפה ליד, להקפות שניות של 'הר המור' פחות לחתונה חרדית...
נראה לי פשוט וברור שזה המטרה של תחרות, למצוא את הקלידן הבא, שאתה ואני נזמין לחתונה...דבר ראשון בשום שלב לא דובר על אחד שיודע להרקיד דווקא בחתונה ליטאית/ חסידית.
דבר שני אני מדבר מבחינת הרמוניה הוא היה הכי טוב מבין השלושה
דויטש יכול להיות שופט. או יהושופטאבי דויטש לא על סף ניקוד?
ראיתי אותו על כמה אירועים פשוט...
מה דעתכם...
לא בא להפליל שהרי כולם היו יודעי נגינה פחות או יותר במילים נכונות יותר...
אבל דויטש כמו שמישהו שאל לעיל למי שומרים את העשיריות לרפי שטיין למשל?...
כתבתי נטו מחזיון לב.... לא כן?
לא יהושופט אלא יהושפטדויטש יכול להיות שופט. או יהושופט
פשוט שהשלישי טוב מכולם.. אין ספק בדבר.שנית אתה מוזמן לפתוח סקר בנושא... או לבדוק בקרב בעלי החגורה הסגולה מה דעתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: