משתדל להיות טוב
משתמש מקצוען
הקלידנים פרק 18 בבקשה
כבר נחסם עד שהעליתי שעההקלידנים פרק 18 בבקשה
תודה רבה לי זה פתוחכבר נחסם עד שהעליתי שעה
פשוט הניחו את הקישור בתוך קובץ טקסט מצורף ושלום על ישראלהאם זה פתרון טוב להעלות לדרייב בלי לשתף אף אחד ואז כל אחד יבקש שיתוף וככה לא יחסם?
מישהו רוצה שאנסה את זה?
נראה לי שזה לא עוזר.פשוט הניחו את הקישור בתוך קובץ טקסט מצורף ושלום על ישראל
כן(סתם בשולי הדברים. מעניין אותי אם גם לכם הקישור מופיע כאתר בגרמנית. מוזר. ראו תמונה).
צפה בקובץ המצורף 665071
ניתן להוריד את הקלידנים 18 גם באפשרות הזו...נשמח מאוד מאודף אם יעלו את הפרק לדרייב
לטובת אלו שההעברת קבצים לא נפתח להם
תודה רבה רבה
הקלידנים פרק 18 בבקשה
הקישור נפתחכבר נחסם עד שהעליתי שעה
בערך...
גם אני ישמח אפילו שאני יודע בארך
כן, אבל הוא לא פתוח, כותב "אין הרשאה" מישהו יכול לפתוח את זה או להעלות את זה שוב?תודה רבה רבה למי שהעלה את הקלידנים פרק18 לדרייב !!!
ש אולי למישהו את כל הפרקים הישנים של הקלידנים, להעלות בקובץ mp3? או לשלוח אליי? מאוד יעזור לי!
כן, אבל הוא לא פתוח, כותב "אין הרשאה" מישהו יכול לפתוח את זה או להעלות את זה שוב?
ניתן להוריד את הקלידנים 18 גם באפשרות הזו...
Internet for people, not profit
Mozilla is the not-for-profit behind the lightning fast Firefox browser. We put people over profit to give everyone more power online.send.firefox.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: