תחרות הקלידנים

מצב
הנושא נעול.

ציטא

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נראה לי קצת מוזר ולא תקין ההתמודדות בין הכט לאשל. הם מגיעים משני סקטורים \סגנונות \ מגזרים.
קשה ובלתי אפשרי לומר מי מהם יותר טוב יותר מוצלח, כל אחד מצליח ומנגן יפה בסגנון שממנו הוא בא.
זה כמו לעשות תחרות טעם בין השף הדגול זעליג טייטליניקובסקישטיין שיביא לתחרות הערינג [דג ממולח] על קרקר עם שומשום ומלח ולעומתו בתחרות יעמוד יוחאי אבוטבול כשבחיקו דג מרוקאי מתובלן חריף היטב. מי ינצח?
או אם תרצו זה כמו תחרות בין שחקן הכדורגל רוני חסון לבין פורטונה אברגל בת 89 [לא כולל שבתות וחגים] שמביאה אתה מתכון מנצח לעוף ברוטב שמפניון על מצע פלפל חריף ועלי תאנה...
זה 2 תחרויות . מה קשר. מה ענין שמיטה אצל הר סיני.
באתי לומר ששניהם נגנו יפה. מקוה שהבנתם אותי.

זושא בלטי

משתמש צעיר
אם ימשיכו פה "לעשות חדשות" גם האשכול הזה ימחק.

עריכה: האשכול ננעל באופן זמני...
פותחת באזהרה שמי שיכתוב שטויות או השמצות או כל תגובה לא ענינית שמקומה כאן
יורחק מהפורום ולא תהיה לו אפשרות צפייה כלל בפורום הזה ספציפית
בתקווה להבנה
יהודים יקרים .... תעשו טובה!
אני שונא את תפקיד המשגיח.....
אבל שכחתם שנעלו לנו את האשכול בעמוד הקודם בגלל כאלו דברים?
המנהלים רוצים רמה מסוימת ואין מה לעשות צריך לשמוע ולהפנים..... אחרת האשכול יסגר!
אז פליז!!!! רק תגובות עניניות: כגון מי יתמודד, מי יהיו השופטים, מי עלה, איזה זמר מלווים, בקשה להעלאת התוכנית לחסומים, ועדכונים טכניים,
כל התפלספות אחרת מי יותר טוב או שעשו לטעמכם משהו לא הוגן או מי אתם יותר אוהבים, תשאירו את זה לעצמכם כי אחרת האשכול יסגר.....:(

ציטא

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יהודים יקרים .... תעשו טובה!
אני שונא את תפקיד המשגיח.....
סליחה! לא אהבתי את התגובה הנהלת הפורום מבינים כי יש לתת לגולשים לנהל משא ומתן נורמטיבי ולגיטימי. אין כל בעיה במה שכתבתי. אני מאמין באינטליגנציה של פרוג שיתנו לנו לנהל מו"מ מכובד נקי וראוי. אנחנו לא בצפון קוראיה.

זושא בלטי

משתמש צעיר
אין בעיה במה שכתבת אפילו התחברתי לכל מילה.....
אבל אם תסתכל על איזה זוטות נעלו את האשכול בעמוד הקודם מיד תבין שעל מה שאתה כתבת ינעלו אותו מייד!
אני גם רוצה אוהב ונהנה מכל הניתוח סביב המתמודדים אבל אני מבין שאם הוא ימשיך המנהלים ינעלו את האשכול (כמו כמה אשכולות שנעלו בזמן האחרון...)

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אבל שכחתם שנעלו לנו את האשכול בעמוד הקודם בגלל כאלו דברים?
פספסתי משהו?;)
רק תגובות עניניות: כגון מי יתמודד, מי יהיו השופטים, מי עלה, איזה זמר מלווים, בקשה להעלאת התוכנית לחסומים, ועדכונים טכניים,
לא חושב שזו בקשה נורמלית..
אין שום בעיה לתת חוו''ד על המתחרים, כמובן- לא דברים אישיים, אבל כן ברמה המקצועית.
בלי זה, האשכול 'ימות' ויהיה משעמם.
בכו''א, נחזור לנושא.

יוני קאהן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לדעתי בשני הזמר פשוט הרבה יותר טוב ויותר מחובר לקלידן משא"כ בראשון
ברמת הקלידנים לדעתי שניהם באותו רמה
לא נורא....
אני חושב שהרמת פסנתר של הראשון לוקה בחסר... בסיסי ומטה. והשני הרבה יותר יותר טוב. מה שגם הראשון תקע מדי פעם אקורדים לא כל כך קשורים. השני ממש טוב והוא אמור לעלות ללא ספק בלי לזלזל באף אחד. לגבי מה שאחיה אשר אמר שהראשון טוב זה בגלל הלב הרחב והמיוחד שלו..

יוני קאהן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
פספסתי משהו?;)

לא חושב שזו בקשה נורמלית..
אין שום בעיה לתת חוו''ד על המתחרים, כמובן- לא דברים אישיים, אבל כן ברמה המקצועית.
בלי זה, האשכול 'ימות' ויהיה משעמם.
בכו''א, נחזור לנושא.
אם אי אפשר לדוש ולדון על הקלידנים באופן גורף אפשר במקום לנעול לכמה שעות את האשכול פשוט לסגור אותו למה זה מיועד אם לא לדבר

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני חושב שהרמת פסנתר של הראשון לוקה בחסר... בסיסי ומטה. והשני הרבה יותר יותר טוב.
גם אני חושב ככה, הייתי בדרך אז כששמעתי (בלי לצפות) התפלאתי מאוד שאמרו שהראשון היה יותר טוב
בפסנתר מהשני, אח''כ כשצפיתי הבנתי שכנראה מה ששומעים מכאן לא שומעים משם..
ז''א, שאולי נראה שהראשון באמת מנגן יותר טוב פסנתר, אבל בשמיעה השני היה נשמע הרבה יותר טוב.
מה שגם הראשון תקע מדי פעם אקורדים לא כל כך קשורים.
דווקא את זה אני כן אהבתי.

ציטא

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נראה לי קצת מוזר ולא תקין ההתמודדות בין הכט לאשל. הם מגיעים משני סקטורים \סגנונות \ מגזרים.
קשה ובלתי אפשרי לומר מי מהם יותר טוב יותר מוצלח, כל אחד מצליח ומנגן יפה בסגנון שממנו הוא בא.
זה כמו לעשות תחרות טעם בין השף הדגול זעליג טייטליניקובסקישטיין שיביא לתחרות הערינג [דג ממולח] על קרקר עם שומשום ומלח ולעומתו בתחרות יעמוד יוחאי אבוטבול כשבחיקו דג מרוקאי מתובלן חריף היטב. מי ינצח?
או אם תרצו זה כמו תחרות בין שחקן הכדורגל רוני חסון לבין פורטונה אברגל בת 89 [לא כולל שבתות וחגים] שמביאה אתה מתכון מנצח לעוף ברוטב שמפניון על מצע פלפל חריף ועלי תאנה...
זה 2 תחרויות . מה קשר. מה ענין שמיטה אצל הר סיני.
באתי לומר ששניהם נגנו יפה. מקוה שהבנתם אותי.

מתחיל-מומחה

משתמש מקצוען
אני ממליץ לכל מי שמחווה דעתו על איכות המוזיקה של התמודד הזה או האחר, שיאזין לסרטון באוזניות קשת, ואחרי שהוא ישמע האודיו באיכות סטריאו מלאה, אז יוכל להביע את דעתו.
זה פשוט עולם אחר.
אגב, לדעתי הראשון נגן בפסנתר יותר עשיר, הרבה יותר עשיר. על אף שהיו כמה פשלות ויש לו מקום להשתפר, מ"מ המוזיקה שלו עשירה ואיכותית יותר. וכן, האזנתי באוזניות קשת....
בקטע המזרחי היו לשני כמה פספוסי קצב, אם כי את הסגנון מזרחי אני פחות מכיר.
ובלי השמצה ח"ו - לא כ"כ הבנתי מה השופטים התלהבו ממנו, מחילה.

נערך לאחרונה ב:

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני ממליץ לכל מי שמחווה דעתו על איכות המוזיקה של התמודד הזה או האחר, שיאזין לסרטון באוזניות קשת, ואחרי שהוא ישמע האודיו באיכות סטריאו מלאה, אז יוכל להביע את דעתו.
זה מה שעשיתי, אז מותר לי להביע דעה?:rolleyes:

יוני קאהן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
זה פשוט עולם אחר.
אגב, לדעתי הראשון נגן בפסנתר יותר עשיר, הרבה יותר עשיר. על אף שהיו כמה פשלות ויש לו מקום להשתפר, מ"מ המוזיקה שלו עשירה ואיכותית יותר. וכן, האזנתי באוזניות קשת....
פשלה זה בעיה

שלוימה'לה

משתמש צעיר
ראיתי עכשיו את הכט בפרק הראשון, הוא באמת טוב.
אבל בפרק של הערב, אשל היה נשמע הרבה יותר טוב.
אפילו שאני לא יודע אם הוא היה מצליח לבצע את מה
שהכט ניגן בפרק הראשון..

ועכשיו לחשיפות מהשטח

אשל התאמן כשעתיים במקום עם הזמר שהיתה להם היכרות מוקדמת
מה שהכט לא עשה עם זמר שלא ניגן איתו לפני כן
חוצמזה שרמת הביישנות של הכט השפיעה עליו רבות
אבל הוא "נזרק למים" די טוב עם שני שירים קצת מורכבים לביצוע

המזרחי של אשל היה ביצוע מגניב וחד גוני
מה שהכט הכניס כמה סגנונות בקצבי והסתבך איתם

ובנוגע לפסנתר
זה פשוט עולם אחר.
בקטע המזרחי היו לשני כמה פספוסי קצב, אם כי את הסגנון מזרחי אני פחות מכיר.

יוני קאהן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
ועכשיו לחשיפות מהשטח

מה שהכט לא עשה עם זמר שלא ניגן איתו לפני כן
חוצמזה שרמת הביישנות של הכט השפיעה עליו רבות

המזרחי של אשל היה ביצוע מגניב וחד גוני
מה שהכט הכניס כמה סגנונות בקצבי והסתבך איתם

ובנוגע לפסנתר
גם אני חושב ככה, הייתי בדרך אז כששמעתי (בלי לצפות) התפלאתי מאוד שאמרו שהראשון היה יותר טוב
בפסנתר מהשני, אח''כ כשצפיתי הבנתי שכנראה מה ששומעים מכאן לא שומעים משם..
ז''א, שאולי נראה שהראשון באמת מנגן יותר טוב פסנתר, אבל בשמיעה השני היה נשמע הרבה יותר טוב.

דווקא את זה אני כן אהבתי.
שמעתי ובכל זאת, זאת דעתי

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אז הזמר לא דובר אמת?
ברור שהכט ממש טוב.

אגב, כבוד גדול לאשכול שר' שלמה פה איתנו.. חייב דחוף כמה שאלות, יש מצב באישי?...;)

שלוימה'לה

משתמש צעיר
ולעוד חשיפה מהשטח
קטע הסיום בביצועם של אברום בלטי+אחיה כהן
הוקלט כמה פעמים כי אחיה לא היה מרוצה
היה לו קצת קשה עם קלידים וסאונד של קורג
אבל בסוף הוא התפשר

אגב לאלו מהשופטים שחיפשו
הכט מנגן על כל 12 הסולמות בלי טרנספוזיציה
מה שמעניק לו יתרון מוסיקלי רב

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה