אני מבני ברקוואו רעיון גאוני!!!
איפה מצאת?
איך בנית את ההליכון?אז נעלה לכאן.....
צפה בקובץ המצורף 1318277
לקחתי עריסת תינוק, שנמצא בפח ליד הביתאיך בנית את ההליכון?
היי, הפאה הזאת עדיין קיימת אצלך? חושבת שהיא מתאימה לגיל שנה ומענין אותך למכור או להשכיר? או להשאילשואלת בדחיפות!!!
הבת שלי מתחפשת לסבתא (חגיגית בחתונה)
האם לדעתכן קריטי הליכון? או שיש מצב שהיא סבתא שעדיין הולכת על 2 רגליים? או אולי נסתפק במקל? איפה קונים או איך מכינים כזה מקל קטן?
בנוסף, קניתי לה פאה אפורה באלי אקספרס ופתאום מסתפקת שאולי זה לא מתאים לסבתא ואני צריכה להכין פאת פונפונים?
קניתי לה פאה כזו.. חשוב לציין שהבת שלי בת שנתיים וזה לא מכסה לה ככה את הראש,
יש לי רק חום כהה, האפור היה דפוק ממש ונפרם בקלותהיי, הפאה הזאת עדיין קיימת אצלך? חושבת שהיא מתאימה לגיל שנה ומענין אותך למכור או להשכיר? או להשאיל
esti24440_gmail.com
אפשר קישור?השמלה - משיין,
זה היה לפני שנתיים...אפשר קישור?
יש לי אותה. כן. קניתי כמה פאות ואחת אפורה נפרמה מיידית.אבל מצאתי עכשיו אפורה כמו בתמונה. מוזמנת לקחת. אני מביתרהיי, הפאה הזאת עדיין קיימת אצלך? חושבת שהיא מתאימה לגיל שנה ומענין אותך למכור או להשכיר? או להשאיל
esti24440_gmail.com
תודה.. איך אני יוצרת איתך קשר?מצאתי
יש לי אותה. כן. קניתי כמה פאות ואחת אפורה נפרמה מיידית.אבל מצאתי עכשיו אפורה כמו בתמונה. מוזמנת לקחת. אני מביתר
נראה לי שכבר מסרתי אותה, צריכה לבדוק,תודה.. איך אני יוצרת איתך קשר?
מאיפה הסקטור והמקל סבא? והחולצה והמכנס? כ"כ אותנטי!אז נעלה לכאן.....
צפה בקובץ המצורף 1318277
חולצה והמכנס- שייןמאיפה הסקטור והמקל סבא? והחולצה והמכנס? כ"כ אותנטי!
את הכנת את הפאה?חולצה והמכנס- שיין
קסקט - אלי אקספרס
מקל סבא - שופ שופ
כן מפונפונים לבנים , על כובע ים מרוסס מעט בספריי אפור (שנשאר מההליכון...)את הכנת את הפאה?
משכירה במקרה את ההליכון?מאיפה הסקטור והמקל סבא? והחולצה והמכנס? כ"כ אותנטי!
במקרה עדיין פנוי השנהמשכירה במקרה את ההליכון?
לאיזה גיל זה מתאים?במקרה עדיין פנוי השנה
יש לי את כל הערכה של הסבתא ב100 ש"ח השכרה
בבני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: