בקשה תחפושת כהן גדול - למי יש?

....DINA

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אם אתה רוצה לקנות חדש יש ל"מתחפשים ברמה" תחפושת מושלמת
המס' שלהם 0533195010

רחלי ר

משתמש מקצוען
קחי בחשבון, שזה קצת בעייתי, למרות שכהן גדול נחשב תחפושת פופולארית, זו תחפושת מאוד מאוד מושקעת.
ומי שהשקיע בתחפושת יפה עם סיכוי גבוה מאוד לשימוש חוזר אצל האחים, יעדיף לשמור אותה לעצמו - - -
אני מאמינה שיש קנויים פשוטים יותר, אולי תשיגי כאלו.
אני הכנתי שנה שעברה לבן 4 ( מלכתחילה בעלי סיכם שלא משחררים אותה בשום אופן, אבל במקרה הזה המידות לא יתאימו בכלל)
אשמח לתת לך טיפים לקיצור תהליכים, אבל הבסיס היה אצל תופרת, וזה אכן קצת מאוחר - - -
את המצנפת הכנתי מבסיס מפל, והמון סרט סאטן עובי 4 סמ (קניתי סליל בשרטר בת"א עולה 50 לפני מעמ) באמצעות דבק חם.
את החושן -הבסיס התופרת הכינה לי מאותו בד של האפוד, ציפתה על לוח פוליגל.
לאבנים- ציפיתי קופסאות גפרורים בסרטי סלוטייפ מבריקים-לא מושלם אבל נחמד, ומעל שמות השבטים בשקף (אבנים גדולות בחנויות סדקית עלו המון אז ויתרתי עליהן- 8 שח ליח')
בחנות בדים המליצו לי על בד מתאים לאפוד,
חישוקים-מחזיקי מפתחות ענקיים מרוססים בספריי זהב מטאלי
הכתונת-כמובן לבן פשוט,
המעיל-סאטן תכלת, פעמונים ורימונים (פונפונים) מחנות חומרי יצירה
האבנט היה סרט סאטן מאותו סליל, ארוך ארוך....
והציץ- הדפסתי על לוח אלומיניום בצבע זהב מוברש, וכופפתי אחרי ההדפסה

גלידה

משתמש מקצוען
קחי בחשבון, שזה קצת בעייתי, למרות שכהן גדול נחשב תחפושת פופולארית, זו תחפושת מאוד מאוד מושקעת.
ומי שהשקיע בתחפושת יפה עם סיכוי גבוה מאוד לשימוש חוזר אצל האחים, יעדיף לשמור אותה לעצמו - - -
אני מאמינה שיש קנויים פשוטים יותר, אולי תשיגי כאלו.
אני הכנתי שנה שעברה לבן 4 ( מלכתחילה בעלי סיכם שלא משחררים אותה בשום אופן, אבל במקרה הזה המידות לא יתאימו בכלל)
אשמח לתת לך טיפים לקיצור תהליכים, אבל הבסיס היה אצל תופרת, וזה אכן קצת מאוחר - - -
את המצנפת הכנתי מבסיס מפל, והמון סרט סאטן עובי 4 סמ (קניתי סליל בשרטר בת"א עולה 50 לפני מעמ) באמצעות דבק חם.
את החושן -הבסיס התופרת הכינה לי מאותו בד של האפוד, ציפתה על לוח פוליגל.
לאבנים- ציפיתי קופסאות גפרורים בסרטי סלוטייפ מבריקים-לא מושלם אבל נחמד, ומעל שמות השבטים בשקף (אבנים גדולות בחנויות סדקית עלו המון אז ויתרתי עליהן- 8 שח ליח')
בחנות בדים המליצו לי על בד מתאים לאפוד,
חישוקים-מחזיקי מפתחות ענקיים מרוססים בספריי זהב מטאלי
הכתונת-כמובן לבן פשוט,
המעיל-סאטן תכלת, פעמונים ורימונים (פונפונים) מחנות חומרי יצירה
האבנט היה סרט סאטן מאותו סליל, ארוך ארוך....
תודה רבה על ההשקעה בתשובה
הייתי באמת מכינה לו אבל כבר קצת מאוחר,
אם אני לא אצליח להשיג לו השנה, אני ירגיע אותו ששנה הבאה נכין בעז"ה, (אם לא יצוץ רעיון חדש עד אז)
אז בכל אופן למישהי יש?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה