זה ממש כמו חדש ואני צריכה אותה ככל הנראה לפורים הבא.זה ממש חמוד, את לא מוכרת? אני מירושלים ולהחזיר אח"כ..
אחרי פורים לא בעיה לי למצוא למי שתעבירי מירושלים (פחות לחוץ לי) יותר בעיה אם יש לך היום מחר מי שיעביר לך
dz0548485680 ג'ימייל
זה ממש כמו חדש ואני צריכה אותה ככל הנראה לפורים הבא.זה ממש חמוד, את לא מוכרת? אני מירושלים ולהחזיר אח"כ..
בני ברקאני מתעניינת במידה 4, אפה את בארץ?
נשארה שמלה אחרונה מידה6-7,מקפיצה ,
נשארה שמלה אחרונה מתאים לגיל 6-7
לפרטים 0548414766
יש לי כמה בירושלים תוכלי ליצור איתי קשר בrdtadlerמחפשת תחפושת לילדה בת 3 באזור ירושלים
השמלה עדיין למכירה? אם כן צרי איתי קשר. shb5936@ גימייל...הי, יש לי שמלה מהממת לתחפושת בובת חרסינה. מוכרת ב100 ש"ח בלבדצפה בקובץ המצורף 1596207
אני מחפשת שמלה כזו מידה 5 או 6צפה בקובץ המצורף 1541741
לא משמין.
אני הזמנתי שנה שעברה מפה:
ילדה תינוק סתיו חורף ירוק קטיפה בציר ספרדית pompom כדור נסיכה lolita שמלה ליום הולדת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אגב, מוכרת אחת, מידה 4.
מצאתי במקס סטוק בלחיאיפה ניתן להשיג כזה בבני ברק
רלונטי?למכירה בביתר
80 ש"ח
גמישה במחיר
מידה 6
איזה מידה את צריכה?יש מישהי להלוות או למכור סנדלים/נעלים תנכיות?
מאיפה את בארץ?למי שעדיין לא מאורגנת עם תחפושת-
ואוהבת תחפושת מושקעת
למכירה תחפושת של מוכרת דונאטס
לבת בגילאי 8-10
מושקע ומאובזר כולל הכל!
לפרטים - 054-8488987
מייל- rogo1711 בג'ימייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: