@אלראיפה ממוקמת?
אני קניתי בבני ברק
יש ברבי עקיבא ליד חתם סופר - שםם קניתי
אבל יש להם גם סניף ב'דובק'
לגבי ערים אחרות אני לא יודעת.......
@אלראיפה ממוקמת?
אף פעם לא להגיע להסדר עם המוכר! רק דרך פתיחת מחלוקת [דיספוט]@פנינה ריימונד @ali-li האלופות, אולי תוכלו לעזור לי?
הזמנתי תחפושת מחנות עם choice, היה תקוע שבוע בסטטוס נאסף על ידי חברת משלוחים ועתיד להשלח
התכתבתי עם המוכר והוא כתב לי שההזמנה שלי אבדה והחברת משלוחים שלחה לי הודעה שאקבל החזר,
(לא קיבלתי שום הודעה מחברת המשלוחים)
נראה לכן שיש מה לעשות עם זה?
אני לא רוצה החזר, אני שואלת אם יש מצב נראה לך שאני כן יקבל את החבילה במקרה הזהאף פעם לא להגיע להסדר עם המוכר! רק דרך פתיחת מחלוקת [דיספוט]
יש לי הדרכה מפורטת באתר [כנסי לחתימה למטה]
אם הם טוענים שהיא אבדה, אז איך? את יכולה לדרוש מהמוכר שישלח אותו מוצר עם חברת שליחויות מהירהאני לא רוצה החזר, אני שואלת אם יש מצב נראה לך שאני כן יקבל את החבילה במקרה הזה
היתה אמורה להגיע ב12.03
יופי זה מה שאבקש ממנואם הם טוענים שהיא אבדה, אז איך? את יכולה לדרוש מהמוכר שישלח אותו מוצר עם חברת שליחויות מהירה
כפיצוי
יש מצב לראות,תמונה להשראה??כנראה אני
במידות 2 ו4 לבנים
יכול להיות שגיסתי תיקח את הגדול. היא צריכה למדוד
הסתדרת ? יש לי דבוראיאיך אפשר ליצור איתך קשר?
זה היה בשביל אחותי.הסתדרת ? יש לי דבוראי
העליתי כאן מתישהויש מצב לראות,תמונה להשראה??
יש לי כזהאני חייבת תחפושת נסיך לגיל שנה וחצי
אשמח שמי שיש לה תיצור איתי קשר
0549700284
חברות!!
אני עוד לא מצאתי תחפושת של נסיך לגיל שנה וחצי
אולי אתם מכירות משהי שמשכירה/מוכרת??
היי, יש לי אחיות - תוכלי לחפש את הקטן לרופא/אחדחוף דחוף בקשת עזרה - מחפשת לקנות או להשכיר תחפושות לשלושה ילדים בגילאי 4 , 2-בנות ו8 חודשים- בן
סט תואם לכולם או משהו כמו בובות או נסיכות רק לשתי בנות.
אפשר ליצור איתי קשר בטל 0548597087 או בחני <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עדיף בטלפון תודה רבה
לי יש למכור לךאני מחפשת לקנות/להשכיר
תחפושת של נסיך לילד בן שנה וחצי
דחוףףףףף
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: