יכולה לשלוח גם לי rhrh65heroשלחתי לך.
בג'ימייל
יכולה לשלוח גם לי rhrh65heroשלחתי לך.
שלחתי לך.יכולה לשלוח גם לי rhrh65hero
בג'ימייל
אגב את יכולה לעשות לתאומות TOGETHER- ביחד לחפש אותם ל-2 גזרים..קופצת על האשכול(אפילו שלדעתי קצת מוגזם....)
מחפשת תחפושות לתאומות בנות שנתיים
משהו יפה אבל!! לדוגמא:
שנה שעברה חיפשתי אותן לדוואריות ועל הסרבל הדפסתי אותו דוואר....
אשמח לרעיונות!!מגניב אהבתי איך עשית להם דוואריות קנית ?הכנת לבד? יש לךתמונה? רציתי לעשות למשלוחי מנות אלו דברים../דווארים שאדם אוכל פרותיהם...ולהביא מגש פרות.
מגניב אהבתי איך עשית להם דוואריות קנית ?הכנת לבד? יש לך תמונה? רציתי לעשות למשלוחי מנות אלו דברים../דווארים שאדם אוכל פרותיהם...ולהביא מגש פרותאגב את יכולה לעשות לתאומות TOGETHER- ביחד לחפש אותם ל-2 גזרים..
?מחפש רעיון לתחפושת שום פנים ואופן
13 שנים התכתבות כאן שמתם לב?
בדיוק מה שרצית- מצאתי רק באספקה לחודש מאי... https://s.click.aliexpress.com/e/_DFUG3opמחפשת קישור לכובע קסקט מצמר לילדים בני 2 ו 4 לתחפושת סבא בגווני שחור אפור אדום..
אשמח לקישור עם זמן אספקה טוב.
מי שיכולה לתייג את פנינה רימונד אשמח...
מעונינת בכהן גדול- זה רלוונטי?יכולה להעלות תמונות?
מחפשת לקנות תחפושת של שפן לתינוק בן 9 חודשים,
יש למישהי?
תודה פנינה!Umorden תינוקות תינוק בני בנות ארנב ארנב Romper תלבושות בגד גוף סט ארוך אוזן 6-12M 12-24M צילום פסחא תחפושת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תאריך אספקה קצת גבוליתודה פנינה!
אין משהו יותר בסגנון של תחפושת מלאה אולי?
משהו שיותר יראה שפן....
את יכולה למכור לי אותה?יש לי להשכרה תחפושת מלחית מהממת לגיל 3
צפה בקובץ המצורף 1577340צפה בקובץ המצורף 1577341צפה בקובץ המצורף 1577342
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: