היאשמח לקבל קישור לתחפושת הודי לילד.
תודה
כןאני מעונינת לקנות.
עדיין רלוונטי?
@פנינה ריימונד תודה רבההה...כבר המלצתי על הסגנון הזה- מתוק ממש!!!
אספקה ב-06/03
4pcs תינוק תינוק תינוק תינוק בנים בנות חליפות גוף בגד גוף בגדי גוף חמודות כובע ותרנגולים בגדי נשים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצפה בקובץ המצורף 1574100
10Pcs מלאכותי גזר מזויף קצף ירקות מיני גזר פסחא קישוט מסיבת בית בובות אביזרי מזון אבזרי צילום - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com90/110cmKawaii סימולציה גזר בפלאש כרית צעצוע חמוד רך ממולא ירקות גזר כרית בובה לילדים ילדה ילד יום הולדת מתנה - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
למשלוחי מנות-
@פנינה ריימונד
יש לך קישור לשלוח לי של בלון חתן או כלה?
רלוונטי? אשמח לתמונהיש לי גם תחפושת משפחתית של מוכר ימבמבם עם דוכן מושלם ...
chayakla ג'מיילאיך אפשר ליצור קשר?
chayakla ג'ימייל
אני מוכרת את שניהם ב200 (זה ממש במצב חדש עם האריזה) טל'-0548440592עדיין רלוונטי הטיסים?
אני מעוניינת ב2 התחפושות
בכמה מוכרת?
תודה רבה!
לא שליאשמח לרעיונות לקשט אופניים שייראה אופנוע של איחוד הצלה + מדבקות איחוד הצלה
לא ראיתי שם קישור...@פנינה ריימונד תודה רבההה...
אני כן הייתי יותר מעדיפה את הסגנון ששמתי לך.
יש מצב את בודקת מוכרים אחרים?
ממש תודהה
תינוקות בייבי בני בנות Romper באני תלבושות בגד גוף ארוך ארנב אוזן גזר הדפסת כיס צילום פסחא יום הולדת תחפושת - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש אפשרות לקבל קישורית עבור
אביזרים לתחפושת זמר / מנגן בן ובת + משלוח מנות
בתודה מראש
יש לי באתר הרכב תחפושת מוכן, מעתיקה:
חליפת טוקסידו אלגנטית
למנצח הדגול...
מקל
אפודה
עניבת פפיון אדומה
כובע צר שוליים
ולבנות...
סיכה לכובע/ חליפה
כלי נגינה שונים:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DBt4PLp
https://s.click.aliexpress.com/e/_DlrHNbh
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdSOcl1
https://s.click.aliexpress.com/e/_DeQpR15
צפה בקובץ המצורף 1569989צפה בקובץ המצורף 1569981Mehofond צילום רקע מוסך להקת גיטרה תוף מודרני רוק מוסיקה ילד מסיבת יום הולדת דיוקן תפאורה תמונה רקע סטאדי - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com29.6₪ 17% OFF|מוסיקה בית להראות זרקור שלב מבריק Bokeh רקע עבור יום הולדת דיסקו המפלגה דקור צילום שיחת וידאו תפאורות| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תחפושת שפן@פנינה ריימונד תודה רבההה...
אני כן הייתי יותר מעדיפה את הסגנון ששמתי לך.
יש מצב את בודקת מוכרים אחרים?
ממש תודהה
תינוקות בייבי בני בנות Romper באני תלבושות בגד גוף ארוך ארנב אוזן גזר הדפסת כיס צילום פסחא יום הולדת תחפושת - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
טלאי לווסט חרבות ברזל איחוד הצלה ביחד ננצחאשמח לרעיונות לקשט אופניים שייראה אופנוע של איחוד הצלה + מדבקות איחוד הצלה
אשמח להדרכה איך מכינים את האופניים האלו@ali-li תוכלי להפנות אותה אליי.
שנה שעברה חיפשתי את הילד שלי לאיחוד הצלה מהמם!!
האפניים והקופסא עבודת יד
055-6752886 או yaelba730 שטרודל גימיילצפה בקובץ המצורף 1557639צפה בקובץ המצורף 1557640צפה בקובץ המצורף 1557641
זר פרחים אספקה לפני פוריםמחפשת קישור לזר פרחים לכלה שיגיע לפני פורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: