3 תחפושות ציירות מושקעות למכירה
צפה בקובץ המצורף 1565460צפה בקובץ המצורף 1565461צפה בקובץ המצורף 1565462
@פנינה ריימונד
@אבן גזר
@ali-li
תודה על העזרה..
אני מחפשת כזה שפן לתינוקת בת 8 חודשים בדגש על זה ששרוול החולצה יהיה ארוך .
בקישור שאני מצאתי אזלו המידות. (וכמובן שיגיע לי בזמן )
בנוסף אשמח לאביזרים לצילום כמו גזר ועוד רעיונות...
אשמח לעזרתכן
או לכל הפחות פאה אדומה 2 קוקיות ?
יכול להיות מאד שהילדים שלי ירצו, מאיפה את ותוכלי להעלות תמונה שאראה להם או לשלוח לי בהודעה פרטית?היי בוקר טוב
יש לי שתי תחפושות של טייס שנראות מושלם לגילאי 11-12, 7-9
השתמשתי איתם שנה שעברה אך זה נראה חדש מהניילונים
מישהי רוצה אני מוכנה להביא לה את זה במחיר סימלי
יש למישהי תמונה של מוכרת פרחים מושקעת מאוד?
אני חפשתי את הבנות שלי בשנה שעברה למוכרת פרחים ומוכרת בלונים תשלחי מייל ואשלח לך תמונה... dassidhanאשמח לרעיונות איך לחפש למוכר.ת בלונים, תודה
וככה?הכל חסום.
לגבי החזרה בלי סיבה אין לי ניסיון, אבל זה- תעלי תמונה של המוצר שקיבלת+ אריזה, ותמונה של העמוד של הקנייה2.הזמנתי כובע קש והגיע כובע צמר של תינוק מה עושים?
עדיין רלוונטי הטיסים?בית שמש
בית שמש
תלוי בתאריך האספקה. יש של צ'ויס- בד"כ חודש, ויש 14/03 מהיוםאם אני מזמינה היום יגיע לפני פורים?
חח איזה קטע, נתקלתי בהודעה הזאת ונפל לי האסימון שאני הבאתי לך :Oכן ב"ה מצאתי שמלה יפה...חפרתי המון
אבל לא טוב לי זמן האספקה
ממש יומיים לפני פורים
לחוץ מדי
איך אני יכולה לדעת אם יש אותה באספקה מהירה יותר?
אלה עם תאריך אספקה מוקדם יותר
31/03, סביר להניח שיקדים
שנהב לבן רך מדבקה זנב נתיק פרח שמלת ילדה פרח חתונה ילדה פרח ילדה קטנה וחמודה של ילדים - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comשמלות ילדת פרחים תחרה שמלות שמלות שמלות כלה ראשונה לילדות שמלת נשף ילדים - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comלזו צריך השלמה:פרח ילדה שמלת קשתות ילדים הראשונה קודש שמלת נסיכת פורמליות טול כדור שמלת מסיבת חתונה - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שמלות ילדה פרחים לחתונה יום הולדת פנינה פנינה פרחונית טולה יוקרה נסיכה ארוכה מקסי ילדים שושבינה לראשונה שמלות - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: