לחפש את התינוק והבובה אותו הדבר - מגניב !!!
תחפושות לתינוקות
ותחפושות לבובה
תחפושות לתינוקות
ותחפושות לבובה
חולצות בהדפסה אישיתיש למישהו קישור לחולצת פוטר /חולצת קפוצ'ון עם אפשרות להדפסה אישית?
משהו לא מאוד יקר?
תודה!
חולצות בעיצוב אישי
צפה בקובץ המצורף 1545781צפה בקובץ המצורף 1545782100% כותנה מותאם אישית T חולצה להפוך שלך עיצוב לוגו טקסט האיחוד האירופי גודל עבור גברים ונשים קדמי חזרה משני אישית חולצת טי - AliExpress 200000343
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אם יש לך כיוון, אין לי רעיונות מפציצים@פנינה ריימונד
יש לך משהו להמליץ לי?
@פנינה ריימונד
קישור מעולה, איזה צבע את רוצה?@פנינה ריימונד מעשי להזמין עכשיו תחפושת מעלי?
והקישור הזה מוצלח?
את יכולה להפוך אותו לק.ש. מבחינתי.2024 חג המולד קרנבל שנה חדשה ארמון בסגנון בנות 'נסיכה שמלת תחרה bowtie מסיבת יום הולדת ערב אלגנטי - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש לך משהו לשיער בשבילו? ואיזה זר מתאים לידיים שהבת שלי חולמת עליו... ונעליים...
תודה.
אני רוצה את זה כי זה מתאים גם לגיל שנה וחצי וגם לחמש- שזה די נדיר בשמלות נשף האחרות...
יש לי למכור שני קוסמים מהממים.אני רוצה לחפש את שני בנים בגילאי 4 ו5.5 לקוסמים ותינוקת בת חצי שנה לשפן בכובע
הבעיה שלא כ"כ מצאתי באלי דברים לעניין אשמח אם יש מישהי שכבר קנתה או הזמינה לשלוח לי קישור למשהו יפה
מחפשת סרבל בצבע חום / קאמל לילד בן
לתחפושת חקלאי
יש קישור?
תודה
אני רוצה לחפש את שני בנים בגילאי 4 ו5.5 לקוסמים ותינוקת בת חצי שנה לשפן בכובע
הבעיה שלא כ"כ מצאתי באלי דברים לעניין אשמח אם יש מישהי שכבר קנתה או הזמינה לשלוח לי קישור למשהו יפה
קו
קוסם
צפה בקובץ המצורף 1527359
חליפה נוצצת
צפה בקובץ המצורף 1527437
ווסט
צפה בקובץ המצורף 1527438
כובע
צפה בקובץ המצורף 1527439
שפן
צפה בקובץ המצורף 1527440צפה בקובץ המצורף 1527441
ק.ש
תחפושת שילדים אוהבים !!!
קוסם!!!
צפה בקובץ המצורף 1542215ילדים Cosplay תלבושות גלימת תלבושת חזיית גלימת כובע קסם שרביט כפפות סט לקוסם תפקיד לשחק מקהלה ג 'אז ריקוד שלב - AliExpress 200000532
קסמים שיהפכו אותם למרכז החדר !!!
צפה בקובץ המצורף 1542222
צפה בקובץ המצורף 1542226קל להראות קסום קסם טריק המוח בקרת כיפוף כף טלפתיה צילום תקריב קסם מצחיק מסיבת פאזל צעצוע מתנות לילדים - AliExpress 26
צפה בקובץ המצורף 15422291PC Kids Magic Biscuit OREO Cookies Magic Tricks Accessory Props Cookie Magic Restore Close Up Props For Easy Magics Show Frugal - AliExpress 26
צפה בקובץ המצורף 15422401PC חדש מצחיק גאדג 'טים צעצועים ילדים צעצועים להחלפה תיבת קסם להפוך את האדום לתוך כדור כחול props טריקים קלאסי - AliExpress 26
צפה בקובץ המצורף 1542241Crazy קסם שרביט צעצוע כדי פרח סטי קל קוסם טריקים אש רחוב שלב ביצועים לילדים למבוגרים אבזרי מצחיק מתנות - AliExpress 26
צפה בקובץ המצורף 15422432/4PCS קסם טריק אצבעות אגודלים עם LED סוללה מופעל קסם אבזרי ליל כל הקדושים קסם טריק אצבעות אגודלים צעצועים עבור ילד מבוגר - AliExpress 26
צפה בקובץ המצורף 1542249
צפה בקובץ המצורף 1542251מצחיק Prank קטשופ בקבוקי מעשי בדיחות עגבניות רוטב Prank מבוגרים ילדים מגניב צעצועי מפחיד פריטים מזויף קטשופ הפתעה מתנה - AliExpress 15
ק.ש.
האמת היא שאולי אני אחכה למה שהבננה תבחר מחר בצהרים...קישו
קישור מעולה, איזה צבע את רוצה?
@פנינה ריימונד יש לך אולי רעיון לתחפושת יפה וקלילה לבחורה בת 17?
לזוג צעיר / בחור/ בחורה / וכל אחד שרוצה קצת להרגיש פורים
חולצות לגברים ונשים - הדפסה בהתאמה אישית
צפה בקובץ המצורף 1559726צפה בקובץ המצורף 1559727צפה בקובץ המצורף 1559728מותאם אישית מודפס פנאי T חולצה Harajuku נשים טי DIY שלך כמו תמונה או לוגו לבן חולצה אופנה אישית גברים של צמרות חולצת טי - AliExpress 200000343
חולצה בהתאמה אישית במבחר צבעים
צפה בקובץ המצורף 1559754צפה בקובץ המצורף 1559755צפה בקובץ המצורף 1559756לוגו מותאם אישית מהיר ייבוש חולצה הדפסת לוגו תמונה טקסט צוות שם גברים ונשים קצר שרוול חולצה פרסום חולצה 2022 - AliExpress 200000343
כובע בהתאמה אישית
צפה בקובץ המצורף 1559757
* אולי להדפיס על החולצה שלכם תמונה של התינוק עם איזה כיתוב מגניב ?
סט חולצה משגעת ומצחיקה לאבא אימא ותינוק
צפה בקובץ המצורף 15598821.84₪ 94% OFF|סוללה הדפסת אבא אמא בת בן תינוק משפחה התאמת בגדי כותנה מראה משפחת אבא אמא ולי ילדים Tshirts תינוק rompers|תלבושות תואמות לכל המשפחה| - AliExpress
ק.ש.
לזוג צעיר / בחור/ בחורה / וכל אחד שרוצה להרגיש קצת פורים 2
סוודר D3
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dm47a0d
צפה בקובץ המצורף 1560604
סוודרים מצחיקים מודפסים
https://s.click.aliexpress.com/e/_DFWnLuh
צפה בקובץ המצורף 1560605צפה בקובץ המצורף 1560606
גרביים מצחיקות
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEF9lqV
צפה בקובץ המצורף 1560607צפה בקובץ המצורף 1560608
חולצות מודפסות מצחיקות
https://s.click.aliexpress.com/e/_DeVSdd7
צפה בקובץ המצורף 1560609
חולצות מודפסות שוטר / רופא/קפטן ועוד
https://s.click.aliexpress.com/e/_DnKd2z3
צפה בקובץ המצורף 1560610צפה בקובץ המצורף 1560612צפה בקובץ המצורף 1560613
עניבות מעניינות
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEMPG5R
צפה בקובץ המצורף 1560615
ק.ש.
?
שואלת שוב, יש אולי קישור לכובע לילד בן 3 נסיך??
תודה!
"להתחפש לבן"1. איך אני מכניסה שם למי אני רוצה לפנות אליה( למשל להכי פופולרי פה לפנינה ריימונד)
2. אני רוצה לעשות את הבת שלי לילד חלאקה-וחשבתי על כיוון של משלוחי מנות או 'פעקאלאך חלאקה' או הכל מדבש (יותר בכיוון)
אשמח לרעיונות וקישורים -וגם עם יש קישור לסוג של נר/נר הבדלה משעווה (עדיף בצורה של דבש-כוורת...
אין מילים
רוב הדיווחים שאני מקבלת זה שהמשלוחים מגיעים תוך שבועיים, בכל מקרה משלוחי CHOICE הם ממש מהירים, נגיד השמלה שהעלית:האמת היא שאולי אני אחכה למה שהבננה תבחר מחר בצהרים...
זה לא סיכון להזמין עכשיו?
@פנינה ריימונד
יש לך למצוא לי משהו מתאים לגיל שנתיים וחצי לתחפושת מלך שהעלית פה למעלה? סוג נסיך או משהו בסגנון?
לא, לאיזה מייל שלחת?כן
שלחתי לך מייל, ראית?
אני צריכה קישור לתחפושת של נסיך בגווני הכחול/זהב.. לגיל 3
ונסיכה תינוקת גם בגווניי כחול זהב..
יש דבר כזה? תודה!
ZIPITFU וכולא, לאיזה מייל שלחת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: