שלחתימעונינת לקנות
את יכולה לשלוח לי הודעה בפרטי?
שלחתימעונינת לקנות
את יכולה לשלוח לי הודעה בפרטי?
אני מעונינת בבובה, רלווטי עדיין?להשכרה:
תחפושת תות לגיל חצי שנה-שנה
בובת חרסינה מדהימה כולל כובע בתפירה אישית לגיל 4+
ירושלים עם נגישות לערים נוספות.
צפה בקובץ המצורף 1555435
צפה בקובץ המצורף 1555436
אפשר תמונות ומידותאם כבר מישהי אוחזת שם
יש לי תחפושות מושקעות למכור , במחיר מוזל (פרטים באישי)
4 סבלים כולל כובע מודפס, חולצה, ו'מכשירי חשמל' לנשיאה (מקרר תנור וכו' הכל מושקע ויפה ונוח ממש ללבישה)
5 חלבנים מתוקים מתוקים
הכל מאוד פרקטי ונוח, מתאים לילדים...
הי, אני מעונינת בתחפושת לבת מידה 6 ולבן מידה 3
עדיין פנוי?
נראה לכן יהיה אפשרי להלביש בפורים בגד קצר??
052-763-1745 תתקשריוואי, מעולה,
אשמח ממש
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
אפשר לשים חולצה מתחת.הי, אני מעונינת בתחפושת לבת מידה 6 ולבן מידה 3
עדיין פנוי?
נראה לכן יהיה אפשרי להלביש בפורים בגד קצר??
אפשר לשאול איך את מחפשת לחילזון?
אני ממש מנסה למצוא איך ליצור תחפושת של חילזון
לתינוקת בת שנה
תודה רבה
טוב עניתי לך באשכול השני אבל מעתיקה לכאן ג"כ, לטובת כולן1. איך אני מכניסה שם למי אני רוצה לפנות אליה( למשל להכי פופולרי פה לפנינה ריימונד)
2. אני רוצה לעשות את הבת שלי לילד חלאקה-וחשבתי על כיוון של משלוחי מנות או 'פעקאלאך חלאקה' או הכל מדבש (יותר בכיוון)
אשמח לרעיונות וקישורים -וגם עם יש קישור לסוג של נר/נר הבדלה משעווה (עדיף בצורה של דבש-כוורת...
אין מילים
תבנית סיליקון בצורת צנצנת דבש
תוויות לבקבוקים- כיתוב אישיצנצנת סיליקון דבש עובש תיבת נר טיח עם מכסה מלאכה עובש דיירי בעבודת יד תכשיטים אחסון - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מערבל דבש עם כיתוב אישי10pcs, אישית מים בקבוק תוויות שמח דבורה יום מדבקות שמח יום הולדת דבש דבורה מסיבת תינוק מקלחת קישוטי ילדים צעצוע - AliExpress 15
מגש סיליקון לקרח20/50/100PCS אישית דבש מערבבים בר מותאם אישית מיני עץ דבש כפית חתונה מסיבת מתנה מטבח קינוח כלי - AliExpress 15
צנצנות משושים+מערבל דבש מיניסיליקון חלת דבש מטלטלין 37 קרח מגש, עם מכסה נשלף סיליקון קרח עובש קוביית, BPA-משלוח - AliExpress 15
מארזים ושקיות:1.5 עוז מיני משושה זכוכית צנצנת עץ טופר זהב מכסה דבורה תליון לילית סט חבלים או בקבוקי מיכלים קטנים לדבש ריבה סוכריות - AliExpress 15
1 סט דבורה סוכריות חבילה קופסות דבורה Lollipop כרטיסי לילדים מתנה תינוק מקלחת מסיבת יום הולדת DIY עוגיות קופסות קישוט ספקי - AliExpress 15
זו תבנית לדעתי-3D חלת דבש דבורי נר סיליקון תבניות טיח מפזר ארומתרפיה נר תבניות סבון שרף תבניות שעוות דבורים ארומתרפיה עובש - AliExpress 15
DIY חלת דבש נר עובש ארומתרפיה נר טיח עובש 3D כוורת סיליקון שרף סבון עובש בעבודת יד בית מלאכת קישוט - AliExpress 15
@אמא למתוקיםם תוכלי לתת קישור של השקית בצורת כלה?@פנינה ריימונד
אני מחפשת את הבת שלי לכלה ושאר הילדים מלצר/ית
לכלה הזמנתי לחברות משלוח מנות שקית בצורת כלה
יש לך רעיון בכיוון הזה למלצרית?
איזה סגנון? שמרני או פתוח? שובב או סולידי?@פנינה ריימונד יש לך אולי רעיון לתחפושת יפה וקלילה לבחורה בת 17?
משלוח מהיר 100% כתם כפול צד הדפסת הלאומי ישראל ישראלי דגלי צעיף - AliExpress 15
עגילי שדון בחנוכה עגילי דדון ישראל תכשיטים דתיים יהודים עגילי זיכרון לנשים - AliExpress 36
ישראל דגל פין סיכת מנופף הלאומי דגל סגנון דגל תג סיכת קליפ אביזרי בגדים - AliExpress 36
14x21cm 5pcs קטן דגל של ישראל יד מנופפת עם פלסטיק תרנים פעילות מצעד ספורט עיצוב הבית NN014 - AliExpress 15
ישראלי לאומי דגל תיקוני וו לולאה המעניש תיקון על בגדי Embroideried טקטי מדי תגי ישראל תיקוני - AliExpress 15
2pcs דגל ישראל צמיד סיליקון ספורט צמיד נשים גברים נשים גומי הלהקה פטריוטי הנצחה - AliExpress 36
חדש קלאסי כפול צדדי Keychain ישראל חיפה אמנות קריסטל תמונה Keychain בעבודת יד אישית מזכרות מאוורר מתנה - AliExpress 36
איזה סגנון? שמרני או פתוח? שובב או סולידי?
הזמנתי את השמלה הזו, למחותנת,מה את אומרת על שמלה כזו מהממת!
מתאים למחותנת / חברה של הכלה / בת דודה וכו
https://s.click.aliexpress.com/e/_DDTjQCh
יש למישהו קישור לחולצת פוטר /חולצת קפוצ'ון עם אפשרות להדפסה אישית?
משהו לא מאוד יקר?
תודה!
הרגע העליתי לך באשכול משלוחי המנותאשמח לקישורים לתחפושת חלבן/רפתן
אשמח לקישורים לתחפושת חלבן/רפתן ומשלוחי מנות מתאימים.
תודה
חולצת בנים למגוון תחפושות: אציל/ פריץ/ כפרי/ מלך/ נסיך ועוד
מידות 6-16
https://s.click.aliexpress.com/e/_DmPmwHJ ק.ש.
2023 קיץ חדש לילדים ילד ילדה כותנה ופשתן Loose מכנסיים מכנסיים פעוט תינוק חמוד משובץ מודפס צפצף 12M-5T - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדי בציר משובץ מכנסיים בני ילדים Loose רחב רגל מכנסיים אביב & קיץ דוט כותנה תכליתי כותנה גבוהה מותן מכנסיים - AliExpress 1501
היא באמת שמלה מהממת!הזמנו לחמודה שמלת כלה מהממת!! ,
המוכר אפילו הוסיף בד מתחת לתחרה בחולצה והתאים למידות של ילדה בת 4-5פרח ילדה שמלות תחרה ללא משענת טול ילדה שמלות לחתונה בציר ילדה קטנה תחרות נסיכת ילדים שמלת הקודש - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
השמלה טיפטיפה קצרה, מנסה למכור בכדי שאזמין חדש(בתקווה שיספיק להגיע).
מוכרת ב180
לפרטים
ynem32-gmail.com
אשמח לשיתוף בתגובה@פנינה ריימונד היקרה
שאלה לגבי שמלת כלה.
אני רואה לכאורה את אותה השמלה באליאקספרס ובאמזון. באמזון יקר יותר. האם באמזון איכותי יותר?
אני רוצה להזמין לבת שלי בגיל 6, ומפחדת להזמין שמלה באזור ה200 ש"ח ושיגיע חיקוי עלוב.
ובקישורים, אין חוות דעת עם תמונות באלי אקספרס.
יש לך שמלות כלה שהגיעו ואפשר לראות תמונות על לקוחות?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: