מעונינת בתחפושת לילדה בת 6 מידה 6/8עדיין פנויה ,
איפה ניתן להשיג חולצת טריקו אדומה שרוול קצר לתינוקת בת חצי שנה ושנה וחצי?
מצ"ב - לא שלייש למישהי רעיון/ השראה
לתחפושת של סופר סתם
לילד בן 11
מישהו?מבקשת את עזרת האלופות:
מחפשת את ילדיי לסבא אליעזר והגזר
הזמנתי לקטן את התחפושת גזר הזו:
הגיעה מושלם , מהממת!2023 קיץ תינוק בני בנות יוניסקס פירות סוג כובע עם בגד גוף תינוקות פעוט כותנה חמוד סרבל צילום תלבושות - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
כמו"כ הזמנתי שקיות בצורת גזר למשלוחי מנות לילדים הגיע מהמם!
וקופסאות בצורת גזר הגיע מושלם!20pcs/50pcs אוסטר קישוטי סימניות ממתקים שקיות שקית עוגיות שקיות מתנה עם כרטיסי ברכה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
(את הכל הזמנתי מהמלצות של @פנינה ריימונד והקישורים ממנה!....תודה ענקית!)5Pcs שקוף פסחא פלסטיק גזר Creative פסחא אריזת מתנה קישוטי עבור בית יום הולדת תינוק מקלחת סוכריות קופסות - AliExpress 15
עכשיו אשמח לקישורים נוספים:
אביזרים בקטנה שמתאימים לתחפושת להורים
אני רוצה במשלוח מנות לשים מיץ גזר בבקבוק קטן- אשמח לקישורים זולים
ואם יש עוד למישהו עוד רעיון יפה למשהו שאפשר להוסיף למשלוח מנות מלבד הקופסאות שאמלא (בשוקולדים? )ומיץ גזר בבקבוקים,- אשמח
תודה רבה מראש!
3 תחפושות ציירות מושק
אשמח ליצור קשר איתך, מספר פלאפון או מיייל. תודה רבה!3 תחפושות ציירות מושקעות למכירה
צפה בקובץ המצורף 1565460צפה בקובץ המצורף 1565461צפה בקובץ המצורף 1565462
מצאת בבושקות?שבוע טוב
מחפשת להשכיר תחפושות של בובת חרסינה או בבושקה מושקעות ובמצב מעולה
לשלוש בנות בגילאי שנתיים 4 .8
אשמח שתתקשרו אם יש לכן
תודה על הכל!מעל את מלבישה לה ז'קט מבריק
https://s.click.aliexpress.com/e/_DebT5nn
מישהי קנתה את הסולטן הזה? איך הגיע?סולטן
בנים הנסיך הערבי מנורת מסיבת פיות קוספליי תלבושות כובע אפוד אפוד מעיל עם מכנסיים להגדיר עבור ליל כל הקדושים להתלבש - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comליל כל הקדושים המלכים כובע הודי סולטן נסיך כובע ערבי כובעי נוצת קישוט כיסוי ראש עבור בני קוספליי ספקי צד 3 צבעים - AliExpress 15
ק.ש.
@פנינה ריימונד
בכיף! היה רגע שהתייאשתי, ובסוף הייתי המומה מהתוצאה. זה גם אותו צבע של הסינים במקרה ממש!תודה על הכל!
מדהים!!
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dlcwqetנראה שאין את המידה שלה בצבע האדום
ואווו הזויהבכיף! היה רגע שהתייאשתי, ובסוף הייתי המומה מהתוצאה. זה גם אותו צבע של הסינים במקרה ממש!
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dlcwqet
תזדרזי זה הקישור היחיד שמצאתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: