תודה רבההתמונה חסומה לי אבל הנה כל הקישורים במרוכז
המון הצלחות!!
לגבי הכובע יש לך עוד קישורים רלוונטים של כובע חלק (לא מדוגם) ושיש גם לתינוק
ויש לך אולי קישור לבקבוקים האלו? ומתקן? (אולי התמונה הזו תפתח)
תודה רבה על כל הטרחה מעריכה!!
תודה רבההתמונה חסומה לי אבל הנה כל הקישורים במרוכז
המון הצלחות!!
אני מעוניינת בכזה בגד לנסיך רק בצבע אדום/בורדו, אשמח לדעת מאיפה קנית את הנסיכים או שיש לך פנינה האלופה קישור לכזה נסיך...למכירה /השכרה
תחפושת נסיך ונסיכה שלמות!
הנסיכה מתאימה לגיל 4-5
והנסיכים יש לגיל שנה עד 4(4 תחפושות)
לפרטים 0546019339
פנינה תודה ענקיתת אני יותר מתחברת לקטיפה מאשר לבד הניילון שיותר פשוט... יש לך תמונה אולי של ילד לובש את זה שאראה איך במציאות על הגוף?אולי תלכי על בטוח- מידות תינוקות 18M-3Y ?
מה דעתך על הסגנון הזה?
או זה?
ChicTry תינוק בני נסיך תלבושות תורו למטה צווארון טוקסידו מעיל ילדים פעוטות ליל כל הקדושים קוספליי יום הולדת נושא מסיבת מעייל פראק - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
כמובן שאתאים לך חולצה במידה, נעליים ומה שתרצי
@ali-liמהכתף לרצפה מדדתי 86, צריך יותר ארוך בשביל תחתית מנפחת, לא?
אין יותר זול מזה, בדקתיפנינה אין מילים!
אני רק מבואסת כי הקישור הקודם שכבר לא זמין היה רק 105 ש"ח וזה 145 יש מצב את מוצאת משהו יותר זול?
ממש בימים הקרובים.מתי הכי מאוחר שאני עדיין יכולה להזמין וזה יגיע לפורים? מישהי יודעת?
120 תואם בערך לגיל 7הזמנתי את המכנס הזה:
במידה 120 לבן החמש וזה ענק עליו.בנות ג 'ינס אוברולים ילדים חשדות קאובוי מכנסיים ילדים ילדת מכנסיים מכנסיים ג' ינס סתיו 4to12 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני מחכה למכנסיים האלו
שהזמנתי לשתי הקטנים כדי לראות אם המידה כן תואמת כדי לדעת איזה מידה להזמין לבן חמש.DIIMUU ילדים בגדי מגשר תינוק פעוט בני ביב מכנסיים בנות ינס בגדי סרבל ג 'ינס מכנסיים ילדי Rompers 1-4 שנים - AliExpress 1501
יכול להיות שאם זה קצת גדול זה יכול להתאים לבן החמש, ולבן הארבע אני אשים מה שהזמנתי לבן השנתיים.
אז אני צריכה לזמין עוד אחד קטן.
תרשים גודל curs | ||||
גודל | גיל מתאים | גובה מתאים | מותניים | אורך מלא |
80 | 9-12 חודשים | 65-70 ס "מ | 30 ס "מ | 70 ס "מ |
90 | 18-24 חודשים | 75-80 ס "מ | 31 ס "מ | 73 ס "מ |
100 | 2-3 שנים/3t | 85-90 ס "מ | 32 ס "מ | 76 ס "מ |
110 | 3-4 שנים/4t | 95-100 ס "מ | 33 ס "מ | 80 ס "מ |
ספורט או אלגנט?נעלים אדומות לילדה בת 4
יש לך גם רקע רלוונטי שמתאים - בקישור שנתת לי את שם קישור לרקע רק תמונה ולא מצאתי משהואתודה רבה
לגבי הכובע יש לך עוד קישורים רלוונטים של כובע חלק (לא מדוגם) ושיש גם לתינוק
ויש לך אולי קישור לבקבוקים האלו? ומתקן? (אולי התמונה הזו תפתח)
תודה רבה על כל הטרחה מעריכה!!
צפה בקובץ המצורף 1561084
חנות מעולה
יותר בזול
כן , אם את עושה את זה ממש מתנפח אז ברור שצריך לחשב גם את זה .
רציתי דוקא את הנסיכה שצרפתי קודם בקישור היא אמנם דומה אבל שונה יותר אהבתי את התחרות זהב ואיך שעומדת ...ואשמח גם לכתר זהב לנסיך ונסיכה ולהתייחסותך לנסיך שצרפתי למעלה .תודה ענקיתת2024 חג המולד קרנבל שנה חדשה ארמון בסגנון בנות 'נסיכה שמלת תחרה bowtie מסיבת יום הולדת ערב אלגנטי - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתינוק ילדה קטיפה תחרה lolita נסיכה תינוק ילד פעוט בציר קשת אלגנטי tuu וסטידו חג המולד בגדי תינוק 1-12y - AliExpress 1501
אני מעוניינת בכזה בגד לנסיך רק בצבע אדום/בורדו, אשמח לדעת מאיפה קנית את הנסיכים או שיש לך פנינה האלופה קישור לכזה נסיך...למכירה /השכרה
תחפושת נסיך ונסיכה שלמות!
הנסיכה מתאימה לגיל 4-5
והנסיכים יש לגיל שנה עד 4(4 תחפושות)
לפרטים 0546019339
רציתי דוקא את הנסיכה שצרפתי קודם בקישור היא אמנם דומה אבל שונה יותר אהבתי את התחרות זהב ואיך שעומדת ...ואשמח גם לכתר זהב לנסיך ונסיכה ולהתייחסותך לנסיך שצרפתי למעלה .תודה ענקיתת
אני מעוניינת בכזה בגד לנסיך רק בצבע אדום/בורדו, אשמח לדעת מאיפה קנית את הנסיכים או שיש לך פנינה האלופה קישור לכזה נסיך...
בדיוק כזהההה נסיךךך רק שדוקא צבע בורדו אין במלאי במידה 3 פליזזז תמצאי ליצפה בקובץ המצורף 1561173ילדים בני נסיך מעייל פראק בציר רויאל משפט נסיך ליל כל הקדושים Cosplay להתלבש נושא מסיבת תלבושות ארוך שרוולים טוקסידו מעיל - AliExpress 1501
אם את רוצה עוד אביזרים, סבלנותתתתתתתתתתתת
אביזרים ברווז@פנינה ריימונד אשמח לעזרתך... אני רוצה להזמין הלילה בעז"ה.
וכן, יש לך אביזרים למשלוח מנות ברוז, בסגנון- קאפקייקס, קיסמים לעוגה, בקבוקים, תבניות, צלופנים?
תודה!!!
זה הקישור הכי טוב שמצאתי, חיפשתי עכשיו@פנינה ריימונד סליחה על הנדנודים
אני פשוט ממש רוצה להזמין ולסגור.
יכולה לעזור לי?
התחפושת הזאת, הקישור טוב? מחיר טוב? והגעה... יש דרך להעביר את זה לצ'ויס?
Lioraitiin 0-24M יילוד תינוקות תינוק ילד ילדה בגד גוף אופנה שרוולים Hooed סרבל אבוקדו בגדי צועד 2Pcs תלבושת - AliExpress 1501
אביזרים למשלוחי מנות ברווז, מצאתי רק דברים ממש יקרים
יכולה לעזור לי למצוא מכמה שיותר סוגים, שיתאים גם לרמה גבוהה של משלוחים וגם לפשוטים יחסית?
כל מה שתוכלי למצוא של ברווז: צלופנים, מארזים, שקיות, קיסמים, תבניות, קאפקייקס, בקבוקים וכו'...
ממש תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: