פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
פנינה היקרה העלית את השמלה המדהימה הזאת. אני אשמח מאד לקישור לפרחים שיש בראש, סלסלה ופרחים תואמים, וסט כל שהוא לבן מידה 3 למוכר פרחים. יש לך איך לעזור לי אני רוצה כבר לסיים עם זה היוםםם להיות רגועה שמגיע בזמן. תודה ענקיתתתת
אני מחפשת תחפושת של דוכס או אציל מפואר.(ילד בן 9) האתר סגור לי, אם אפשר תעלו תמונה. משהי תוכל לעזור לי בהזמנה?
ילדים של פינגווין סט תלבושות ליל כל הקדושים איפור כדור קוספליי שלב משחק תפקידים ביצועים תלבושות ליל כל הקדושים תלבושות - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתינוק ליל כל הקדושים תלבושות לילדים מדגסקר פינגווין תלבושות בעלי החיים קוספליי בגדי עבור מסיבת יום הולדת קרנבל חג המולד - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
וגם סופר-זול@פנינה ריימונד , את יכולה למצוא לי בבקשה קישור של הפינגווין הזה, שמבצעים משלוחים לארץ ויגיע לפני פורים?
הקישור ששמת כאן לא מגיע לארץ....
תודה רבה רבה!
עדיין רלונטי?מוכרת 3 תחפושות של תותים
אחד של מידה 120
שתיים של מידה 90
כולל חולצה וגרביון
צפה בקובץ המצורף 1519042
וואו תחפושת פצצהההההההההההההפנינה היקרה העלית את השמלה המדהימה הזאת. אני אשמח מאד לקישור לפרחים שיש בראש, סלסלה ופרחים תואמים, וסט כל שהוא לבן מידה 3 למוכר פרחים. יש לך איך לעזור לי אני רוצה כבר לסיים עם זה היוםםם להיות רגועה שמגיע בזמן. תודה ענקיתתתת
@Take it Easyמשהי העלתה כאן תחפושת בנאים מטריפה עם מגפיים צהובות...
לא מצליחה למצוא את זה
אשמח להקפצה
תודה
עוד לא הגיע הכל, זה צריך להגיע תחילת שבוע הבא, מקווה שכבר הכל.היי,
תוכלי לשתף?
תודה
יש לאחותי בדיוק את זה אשאל אותה אם היא רוצה למכור, היא בירושליםאני מחפשת לקנות תחפושת של בובת שלג לתינוקת בת שנה וחצי/שנתיים
מהמרכז (לא רוצה להזמין מאליאקספרס מפחדת שלא יגיע לי)
למי שיש אשמח מאוד
0527180454
צפה בקובץ המצורף 1558812
איך אפשר לצור איתך קשר?משכירה ב- 130 ש''ח תחפושת הכי איכותית של כבשה (נקנתה באמזון ב- 240 ש''ח) כמו חדשה מידה 18 +סיכות פפיונים (מבני ברק)
יש לי גם אפרוח/יונה לבן/בת חצי שנה
וואי חסכת ממני הרבה , ממש תודה.וואו תחפושת פצצההההההההההההה
ומי שלא יודעת כמה אני אוהבת פרחים, שתבוא לבית שלי
יאללה.
קשתות וסרטים לשיער:
בציר פרח סרט תינוק בנות Headwraps יילוד צילום Props מתנות תחרה שיער אלסטי להקות פרל נוצת אבזרים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנשים וינטג נוצה פרח fascinator כובע נשים אביזרים לשיער חתונה מסיבת פרחים רשת צעיף - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comHaimeikang נשים אלגנטי Fascinator כובע שיער קליפים פרח נוצת רשת חוט קוקטייל מסיבת חתונת אבזרים לשיער - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com14 צבעים נשים פרח נוצת חרוזים רשת וזר פרחים שיער קליפים Fascinator כלה סרט שיער 17.5x17.5cm שיער אבזרים - AliExpress 200000297
זרי פרחים:
25cm 12 יח'\חבילה משי עלה פרחים מלאכותיים שמפניה ורוד חתונה זר מזויף פרחים לבית מסיבת קישוט מתנת אבזר - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comטוליפ פרח מלאכותי טוליפ זר 3/5pcs PE קצף מזויף פרח חתונה קישוט בית גן זר קישוט מתנה - AliExpress 15
גרביים:
ילדה של תינוק גדול קשת גרבי ילד ילדי של אופנתי רשת הברך גרבי ספרדית נסיכת חרוזים חלול לנשימה גבוהה גרביים - AliExpress 1501
צפה בקובץ המצורף 1559371צפה בקובץ המצורף 1559376
קודם כל אפשר לתרגם כאן: [בזכות ניק מסוים שאינני זוכרת- החיים שלי נהיו קלים ]@פנינה ריימונד
צפה בקובץ המצורף 1559421תרגמתי את זה לעברית,
ויצא לי חזה , מותן, מותניים, חלול עד הרצפה.
מה הכוונה מותניים, ומה הכוונה חלול?
רלונטי,עדיין רלונטי?
בכמה מוכרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: