היי
את מכירה משהי שהזמינה את אחת השמלות של גלידה ורוצה למכור?
אני כבר מעדיפה לקנות כאן בארץ....במקום להזמין ולא יודעת מתי יגיע ואיזה מידה.....
אשמח אם תוכלי לעזור לי שלא יעבור הזמן...
מיכל
mijalshir ג'ימל
0527600673
היי
וואו תודה,אין במידה 20. יש לגיל 18M
2023 קיץ אופנה יילוד ורוד תינוק נעלי החלקה בד תחתון נעלי ילדה אלגנטי לנשימה פנאי תינוק ראשון הליכה נעליים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
נעליים פנינים לבנות בגדי עור לבן בלינג נעלי העריסה בגדים חתונה נצנוצת טבילה אורגנזה 0-3 מ' - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comDollbling עדין חם ורוד עלה 1st תינוק נעלי סרט סט יוקרה יהלומי קצפת תלבושת אדום תחתון ילדה קטנה נעלי טבילה - AliExpress 1501
וואו. זה סט מושלם לרומפר שבחרנו
צפה בקובץ המצורף 1547257צפה בקובץ המצורף 1547260
או מידה 21 נעלי נסיכות מהממות אבל לא זהב
בנות עור נעלי אביב סתיו אופנה פרח מוצק צבע ילדה קטנה נעל ילדי נסיכת נעלי רך תחתון - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדי בנות נסיכת עור נעלי ילדים פעוט תינוק גבוהה העקב לבן מסיבת חתונה אחת נעלי 1 2 3 4 5 6 שנים חדש - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים של נעלי ילדה אמצע אורך חם עור מגפי תינוק קשת חמוד כותנה נעלי קטיפה חורף חדש תלמיד שתי כותנה מגפי Botines - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנעלי ספורט בנות אביב בנות 3 עד 12 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2021 חדש ילדי אלגנטי נסיכת עור מפוצל סנדלי ילדים בנות חתונת שמלת מסיבת חרוזים נעליים עבור בנות - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנעלי ילדים נעלי תינוקות ילדת נעלי עור נסיכה ללא החלקה לבישה בנות תחתון רכות לבישה בנות ילדים נעלי אופנה - AliExpress 1501
ק.ש.
איזו מצלמה?
תודה!!@פנינה ריימונד
תחפושת מהממת!
הרוב בסגנון של סרטים...האם יש לך רקעים לצילום לתחפושת פופקורן?
דסי היקרה,אני מרמות
יוצא לך להיות?
אולי מישהי תבריק לי פה
אני מחפשת את 2 הבנים לבנאים
למה אפשר לחפש את התינוק (9 חודשים) שיהיה ממש קשור אבל לא בנאי?
גם אני מחפשתשואלת שוב-
רעיון לאח הקטן של הבנאים (9 חודשים)
תבריקו לי משהו----
לניו בורן
חשבתי על שני בנאים ואם לא אמצא משהו מתאים אז שני ציירים ואז יש לי משהו לתינוק
איזה מידות יש לך?סתם שיהיה לכם להשראה
תחפושת טבחים+ משלוח מנות תואם...
(התחפושת למכירה-מודיעין עלית)
מצאתי!אני חושבת על תחפושת של עוגיה לבן השנתיים שלי,יש לך רעיון??
תודה על הקישור, את אלופהואו, במציאות זה הרבה יותר יפה!!!
https://s.click.aliexpress.com/e/_De8oMHB ק.ש.
משאיתשואלת שוב-
רעיון לאח הקטן של הבנאים (9 חודשים)
תבריקו לי משהו----
וואי אני בעד...משאית
אם הוא זוחל...
@פנינה ריימונד - ניסיתי לחשוב על רעיונות לתחפושות בשביל הבן שלך, אני זורקת מה שעולה לי לראש ותכווני לאיזה סגנון את מתחברת....שאלתי אותה, אמרה שאין
תודה רבה רבהאין בננה יפה לגיל הזה לצערי, רק 3-9M
57.23₪ |תינוקות תינוק ילד ילדה קריקטורה קוספליי מצחיק בגדי צילום אבזרים לפעוטות יום הולדת צילומי מפלגה תלבושות חג המולד מתנה|יילוד צילום| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאדום ירוק תות שמלות בנות נסיכת טוטו שמלה עם פרחים בגימור פעוטות ילדים ילדה תלבושות עבור מסיבת יום הולדת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.יילוד תינוק בנות בני בגד גוף תינוקות פעוט בגדי ילדים ברדס ארוך שרוול סרבל בגד גוף פעוט בננה תלבושת 0-2T - AliExpress 1501
תרנגול ואפרוח שיוצא מהביצה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DBV7KvF
https://s.click.aliexpress.com/e/_DnCbgjr
צפה בקובץ המצורף 1534651
תדפדפי בקישורים האלה, זה חייב להיות איפהשהואתודה על הקישור, את אלופה
ידעתי שתמצאי לי
אבל זוכרת שראיתי את אותו סרבל עם סט שמלה
ראית אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: