יש למישהי רעיון מקורי לילד בן שנתיים וילדה בת 4,
משהו מושקע לקניה או השכרה
יש למישהי רעיון מקורי לילד בן שנתיים וילדה בת 4,
משהו מושקע לקניה או השכרה
מקפיצהיש לי להשכיר תחפושות של חדרנית לגיל 3-4
ו 3 וחדרנים לגיל 2. 4.6
מושקע ביותר (תפרתי לבד) מבדים איכותיים מאוד כולל אביזרים
ב 200 ש"ח כל תחפושת גמיש
הי @Take it Easy ,הי, מוכרת תחפושת מהממת של בנאים לגיל 3 וחצי ושנה וחצי, "זהירות כאן בנ(א)ים!"
צפה בקובץ המצורף 1489454
התחפושת כוללת 2 סרבלים, 2 חולצות, 2 כובעים, 2 חגורות עם כלי עבודה, ו-2 שלטים עם למינציה עם הכיתוב "זהירות כאן בנים".
אולי הפיצה בעצמה?היי יש תחפושת של שליח פיצה לתינוק בן שנה וחצי ?
לא מצאתי משהו מתאיםדבר ראשון תודה !
והצבע שחור זהב
חצאית/מכנס שחור
חולצה מכופתרת ואפודה שחור זהב
זה הכיוון
אני חיפשתי שנה שעברה תינוק בן חצי שנה לבקבוק חלבמחפשת תחפושת יפה של חלבנים (בנים- 2,5) ןתחפושת פרה (3M)
@פנינה ריימונד
קודם כל תודה על כל הקישורים!!
יש לי כמה שאלותת, אולי תוכלי לעזור לי.
דבר ראשון, את יודעת לומר אם באמת המחירים עכשיו זולים משמעותית? שווה לקנות כבר עכשיו תחפושות? 4 חודשים לפני??
דבר שני, מבינה אולי במידות? מה זה אומר 100CM? לאיזה גיל זה תואם? אני צריכה לילד שעשה בדיוק עכשיו 3, זה אומר שבפורים הוא יהיה בן 3 ו 5 חודשים.
אני שואלת בקשר לזה https://he.aliexpress.com/item/1005....0.0.54e95c6egDf6X3&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr
איזה חמודות אתן כיף לעזור לכןועוד, אני אולי יעשה קניה היום של כל מיני דברים, ביניהם תחפושות שמצאתי בזכותך, יש דרך לוודא שתקבלי את התגמול? או שאולי את יכולה לתת קישור חדש ואני אמחק מהעגלה ואוסיף מחדש?
מחפשת קישורים לתחפושת ואביזרים של ציירת
(שתי בנות בגילאי 3.5 ו-2)
אביזרים למשלוחי מנות בסגנון צבע/ צייר:
ק.ש.
טול לכלה מהמם בגרושים-@פנינה ריימונד, יש לך קישורים לטול לכלה בת 5?
זה באמת מהמם, רציתי לשים כאן והזכרת לי אז תודה לך!אני חיפשתי שנה שעברה תינוק בן חצי שנה לבקבוק חלב
הזמנתי את התחפושת משיין
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: