יש קישור לעגילים לתחפושת סוכריה ???
תודה מראש!!!
תודה מראש!!!
מחפשת עדייןמחפשת תחפושת לקניה או השכרה של כלה לגיל 6 באזור ירושלים , בית שמש והסביבה ,
ותחפושת של שוטר לגיל 4, 5
תודה!!
אין להם נושא כיתתי?יש למישהי רעיון לתחפושת ילדה בת 13 -כיתה ז' שהמורה ביקשה מכל אחת להתחפש והיא צריכה תחפושת ... יש למישהי תחפושת להשכרה- למכירה או רעיון כל שהוא? לא אביזרים ...
לא אין להם נושא... אני צריכה רעיון או תחפושת למכירה/ השכרה...אין להם נושא כיתתי?
מעוניינת בדוורית, לאיזה גיל זה? בכמה את מוכרת או משכירה?יש לי כמה תחפושות למכירה / השכרה מעלה תמונות מי שמעונינת שתפנה בפרטי
לארלוונטי?
אם כן מה המחיר?
מצאת רעיון לתינוק?אני מחפשת את 2 הבנים לבנאים
למה אפשר לחפש את התינוק (9 חודשים) שיהיה ממש קשור אבל לא בנאי?
רוצה מאד לקנות או לשכורמחפשת לקנות?
יש לי לילדה בת 5
בבני ברק
יש בחנות בבית שמש- פלמינגו.יש קישור לעגילים לתחפושת סוכריה ???
תודה מראש!!!
עדיין רלוונטי למעונינות.הזמנתי את השמלת כלה הזו:
באליאקספרס , והיא הגיעה היום,שמלת ילדה פרח סאטן שרוול ארוך מבריק דק חגורת קשת ללא גב גב קשת חתונה חתונה פרח אלגנטי ילד קטן שמלה - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אבל לצערי קטנה על הבת שלי
מוכרת אותה ב 190 ש"ח.
מתאים לילדה בת 5 בערך.
בקשתי מהמוכר שהשרוולים לא יהיו שקופים אז הוא עשה לי בד מתחת השרוול וגם עשה שלא יהיה מחשוף בגב.
קצת פתוח בצוואר..
התאריך גבולי, לא מצאתי יותר קרוב@פנינה ריימונד י ש קישור לעגילים סוכריה לילדות?<??????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: