0548486645מה הנייד שלך?
0548486645מה הנייד שלך?
אני אשמח מאד!שנה שעברה חיפשתי את הבת שלי לקומיקס.
זה היה וואו וואו בכלום עבודה, אם את רוצה אשלח באישי תמונות.
איזה מידה אני צריכה לילד בן שש?אני הזמנתי את זה לבן שלי [צריך להגיע כל רגע]-
זר פרחים לתחפושת כלה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEOFKjT
חולצה צלמת אספקה 18/3
חתול עם טייגר קעקוע אכילה ראמן אטריות טי נקבה Loose מקרית חולצה לנשימה היפ הופ אישיות צווארון עגול חולצות - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
חצאית - תבדקי
ילדים בנות ג 'ינס חצאיות מכנסיים 2022 חדש הגעה ילדי קיץ כותנה ז' אן חצאיות נערות מזדמן תלמיד חצאיות כחול חצאית - AliExpress 1501
מדבקות מצלימה
צפה בקובץ המצורף 156900310/50pcs קריקטורה מצלמה מצלם מדבקות אסתטיות ארון טלפון במקרה נסיעות מזוודות סקייטבורד מדבקה מגניבה מדבקה מגניבה - AliExpress 21
מצלמת ילדים - והיא מרכז החדר כל היום !
X2 ילדים מצלמה דיגיטלית מיני יכול לקחת תמונות וידאו קטן slr צעצועים - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמצלמת ילדים 1080p hd פעוט מצלמת וידאו דיגיטלית מצלמת ילדים 2.0 אינץ 'עם סיליקון מקרי סיליקון צעצועים לחג המולד מתנות יום הולדת - AliExpress 26
אני עוקבת יום יום, אם ההזמנה לא נשלחת תוך יומיים, זה אומר בדיקה.אפשרי עדיין להזמין בעליאקספרס דרך צ’ויס ויגיע לפורים?
הזמנתי כבר לפני חודש ועכשיו המוכר עדכן שאין במלאי...
@פנינה ריימונד
יכולה לשלוח קישור לשקיות שקופות קשיחות למשלוח מנות?
לשים בפנים קופסא כזו ובקבוק משקה
תודה רבה!
אשמח לאביזרים למשלוח מנות לתחפושת של טווס
RMTPT 50 Pcs/L טווס נוצת סוכריות קופסות מגירת עיצוב חתונה טובה פו ריינסטון קראפט נייר קופסות מתנה 7.5x5x3cm - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמסיבת יום הולדת 5/10Pcs טווס נייר תיק בת ים סוכריות תיבת בת ים זנב תינוק מקלחת אספקת חתונה מסיבת מתנה תיק קישוט, ש - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com50Pcs לייזר חלול טווס סוכריות תיבת אהבת חתונה שוקולד מתנה לטובת אריזה עם סרט יום הולדת חג המולד מסיבת אספקת - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com20/30/50pcs טווס מזון פירות במבוק קיסם הוואי מסיבת מטריית קוקטייל לשתות מבחר קיץ חתונה יום הולדת המפלגה דקור - AliExpress 15
SKEDS אלגנטי ריינסטון טווס יוקרה סיכות עבור נשים אופנה קריסטל וזר פרחים מסיבת חתונה באיכות גבוהה תכשיטי סיכת פין - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקריקטורה טווס כחול טווס נשים מסיבת יום הולדת מאמרים בלון עוגת קישוט באנר תינוק מקלחת ילדה מתנה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com50 יח'\סט טווס לייזר חלול כרטיס לחתוך יין זכוכית שם מקום כרטיס מושב כרטיסי שולחן סימן בר יום הולדת מסיבת חתונה קישוטים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com50pcs טווס לייזר לחתוך שולחן שם מקום כרטיסי Pearlescent תחרה לטובת הודעה הגדרת כרטיס חתונה לטובת יום הולדת ספקי צד - AliExpress 15
לפי הגובה שלו. 100 זה לגובה 100 ס"מ וכו'איזה מידה אני צריכה לילד בן שש?
זה מה זה יפהההההה מה המספר שלך/מייל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: