יש לי להשכרה תחפושת מלחית מהממת לגיל 3
כרגע תאריך אספקה הכי קרוב הוא ל-08/03, צריך לשים לב לפרט הזה@פנינה ריימונד
איך מזמינים שיגיע מהררר?
אני הייתי סומכת על זה, אבל תני קישור ואחפש לך אחר מהיר יותר
קצר:@פנינה ריימונד
צריכה המלצה לחולצה זולה עם כיתוב אישי לילדה בת 13
מצאתי רומפרים מתוקים, אבל כולם[!!] אספקה רק באפריל...וגם חולצה/ גופיה,/פיז'מה לתינוקות בת 1 ג''כ עם אפשרות לכיתוב אישי
שלחתי לך באישי.צריכה עזרה דחופה, וחסד גדול מאוד לבחורה בת 16 עם מוגבלות שכלית שמאוד רוצה להתחפש לכלה שנה שלמה היא מדברת על זה בכל הזדמנות
עם למשהיא יש קישור לשמלה מעלי שתבאו עד פורים או רעיון מאיפה אני משיגה כזאת שמלה הודה לו מאוד
לא מצאתי לפני 18/03, או עם CHOICEאם תוכלי את הראשון שני והאחרון
תודה
הובטח שיגיע מהר?תחפושת סבתא לתינוק/ת מומלצת מאוד!!!
הזמנו בתאריך 05/02 והגיע תוך 8 ימים.
1 סט מצחיק יילוד תינוק אבזרי צילום תלבושות תינוקות בנות קוספליי סבתא בגדי תמונה ירי כובע תלבושות Dropshipping - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: