תבדקי אורכים בסקירה הכללית@פנינה ריימונד
יכולה לאתר לי ליצנית לגיל 6 ו 8 שיהיה באורך עובר את הברך
רוצה משהו שנראה איכותי
אם אפשר כמה סגנונות
לא מצליחה למצוא
תודה רבה!!!
תודה. זוכרת איך עשית את זה אז? הבאת להדפיס על החלוק את הלוגו של מאוחדת?אין לי כבר..
לא מצאתי משהו מומלץאשמח לקישורים ל:
1. פאת תלתלים בצבע אפור או פאת קוקס אפורה לתינוק בן שנה
אין למידת תינוק2. פאה צבעונית לליצן לתינוק בן שנה
כל התמונות חסומות לי ...3. פאה בלונדינית גלית ארוכה לתינוק בן שנה
תודה רבה
למי שאוהבת תחפושת בננה שתחטוף, מניסיון של שנה שעברה זה נגמר במלאי מהר מאוד
תחפושת ממש יש עד 12M
לגיל שנתיים יש את אלו, את יכולה לשדרג עם גרבי בננה וכו'
יילוד תינוק בנות בני בגד גוף תינוקות פעוט בגדי ילדים ברדס ארוך שרוול סרבל בגד גוף פעוט בננה תלבושת 0-2T - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
0-3y תינוק בגד גוף בגדי סרבל ילדים בנות 2 יח 'סט סט סט בננה אננס צמרות עם חליפת כובע תחפושת - AliExpress 1501
כובע בננה חדש!
צפה בקובץ המצורף 1554636ראש בננה ציוד מסיבת כיסוי תינוק תלבושות כובע ליל כל הקדושים מצחיק אביזרים כובע - AliExpress 15
ק.ש.
זה יכול להתאים לילדה בת 4.5?מוכרת את הירוק מידה 4 ב100 שח כולל כובע
היה בשימוש פעם אחת נשאר כמו חדש!
מי שמעונינת אשלח תמונה במייל
ברוכה אני שכיוונתיערב טוב
אני רוצה ליצור כזה נסיך
איך אני מוצאת את כל הפרטים הנ"ל באליאקספרס או טמו
צפה בקובץ המצורף 1570115צפה בקובץ המצורף 1570115
זריזה תודהברוכה אני שכיוונתי
העליתי כמה פעמים בול: יש בורדו קטיפה, כחול וירוק כהה
העלית תמונה פיצפונת, אבל כמה שזכור לי זה של סופר שיין או תחפושות ברמה אחפש בגוגל תמונה גדולה ואעלה לך את המוצרים בל"נזריזה תודה
ואיפה אני מוצאת המלמלה
וגם וסט
בכיף -בדיוק יש לי מידה 12-18לגיל שנה, שנה וחצי.... 18 חודשים
זה כבאי לקטנטנים,אפשר את המספר פלאפון של זאתי שמשכירה כבאי?
זריזה תודה
ואיפה אני מוצאת המלמלה
וגם וסט
נשים גברים להסרה פרע תחרה ז 'בו בציר ויקטוריאני מזויף צווארון אקזוטי קוספליי שווא צוואר קולר Clubwear Steampunk צווארון - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנשים גברים להסרה פרע תחרה ז 'בו בציר ויקטוריאני מזויף צווארון אקזוטי קוספליי שווא צוואר קולר Clubwear Steampunk צווארון - AliExpress 200000297
או:ספרדית ילדי בגדי אחות ואח בגדי High-end בגדי ילדים פעוט ילד בגדי בוטיק ילדים בגדים - AliExpress 1501
חדש 8 צבעים תינוק קורדרוי גרבים Rompers 0-24M יילוד פעוטות בני בנות סרבל מכנסיים קלע בגד גוף סרבל - AliExpress 1501
חולצה:
אוליל כל הקדושים תלבושות בנים מימי הביניים רנסנס ערפד ויקטוריה תלבושות קוספליי ילדים יום של אביר פיראט - AliExpress 200000532
צווארון [ מגיע עם חפתים מלמלות]
מזויף צווארון אזיקי סט לילדים/מבוגרים ויקטוריאני תחרה ז 'בו וחפתים סט שלב מסיבת מושבות פיראטים Steampunk תלבושות אבזר - AliExpress 15
גרביים:
חדש קיץ תינוק בנות גרבי קשתות פעוטות ארוך גרב ילדי הברך גבוהה רך כותנה ספרדית ילדי רשת לנשימה גרבי 0-5Years - AliExpress 1501
נעליים:
נעלי עור לילדים ילדים לקטנטנים מסיבת חתונה נעליים פורמנס פורמליים בית ספר לכל-להתאים נעלי גברים שחורים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנעלי עור לילדים מעור לבנים מחודדים-הבוהן מזדמנים באביב ובסתיו 2023 נעלי מופע למסיבה - AliExpress 1501
כובע כומתה/ קסקט:
ילדי Pompoms כומתה כובע מוצק צבע מתומן כובע בנות חורף צמר כובעי צייר עבור 1-3 שנות ילדים - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאו:כובע ילדה תינוק צמר ילדים חורף סתיו כובע לאביזרים בנות אופנה כובע תינוק cap דברים 1-4y - AliExpress 1501
ילדים תינוקות רינגהעצם שטוח כובע ילדים וינטג 'מנהלי עלונים ילדים פעוטות רך עם מכסה מכסה מכסה התינוק חורף עבה אביזרים חמים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comהתינוק בנים ניוזבוי כובע ילדים רינגהעצם שטוח כובע עור תינוק רטרו אביזרים פעוטות תחושה רכה חם עבה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאו פשוט... כתר:סתיו חורף ילדי כובע קלאסי בני כומתה כובעי אופנה ילדי כובע חם אביזרי פעוט תינוק צילום מתנות - AliExpress 1501
תינוק אחד 1st יום הולדת מלך כתר ילדים 2nd 3rd שמח מסיבת יום הולדת דקור פנינה כובע ילדים בן שנה יום הולדת תפאורה עבור ראש - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצפה בקובץ המצורף 1551011
ק.ש.
צווארון מלכותי
https://s.click.aliexpress.com/e/_DeH301R
העלית תמונה פיצפונת, אבל כמה שזכור לי זה של סופר שיין או תחפושות ברמה אחפש בגוגל תמונה גדולה ואעלה לך את המוצרים בל"נ
זה בכלל לא ברור מה שאת עושהמכנסיים/ רומפר:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: