יש מצב להלוות את זה ממך?אני קניתי לילדה בת שנה תחפושת אננס בקרטרס, פשוט מושלם.
נוח לילד ונראה מקסים.
אני מבני ברק.
ואולי יש למישהו להלוות להשכיר במחיר סימלי אננס של קרטרס לגיל שנה בבני ברק?
יש מצב להלוות את זה ממך?אני קניתי לילדה בת שנה תחפושת אננס בקרטרס, פשוט מושלם.
נוח לילד ונראה מקסים.
עניין של טעם@פנינה ריימונד
איך הקישור הזה לשמלה לבובת חרסינה? לא יותר יוקרתי?
התינוק הנסיכה קטיפה שמלת תחרה שרוולי שרוול יפה ילד אלגנטי וינטג וינטג 'ווסטידו xmas מסיבת תחרות יום הולדת תינוק בגדים 2-12y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
והאם לא מתאים יותר כובע קש עם מלמלות לבובת חרסינה? או מספיק אחת הקשתות הגדולות שהבאת כאן קישורים?
תודה ענקית!
חצאית גינס לילדה בת שלוש יש?
@פנינה ריימונד
פנינה תודה על כל הקישורים!!!!!!!!!!!!
בניתי לבת שלי על התחפושת של רוזנת שהעלית פה (השמלה הארוכה) אבל פיתאום אני רואה שהמשלוח הוא 80 ש"ח וגם זמן ההגעה הוא אחרי פורים ולא שווה לי לקחת הימור בכזה מחיר...
יש לך רעיון אחר לשמלה שתתאים לדוכסית/רוזנת/מלכה לילדה בת 9 משהו ארוך ומרשים?
לא מצאתי.. גווני או בורדו או כחול..
תודה!!!
אני ממש אשמחיש לי חדרנית להשכרה
מוכרת את הירוק מידה 4 ב100 שח כולל כובעהשמלה המבוקשת משנה שעברה,
מידות אחרונות: 4,5,6,7, בלבד!!!
לכפרייה/ בובת חרסינה/ בובה
170.39₪ |חדש לוליטה ילדי של שמלה לוליטה שמלת בנות ספרדית נסיכת ארוך שרוול עוגת שמלה|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדי שמלת מקורי תינוקת לוליטה נסיכת כדור שמלת ספרדית בציר טלאי סתיו חורף חמוד ילדים שמלות Vestidos - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תמונה?יש לי תחפושת מהממת מאלי, חליפה מלאה כולל אוזניות ותיק ושרשרת תג
הזמנתי גם תג שם מוזהב יצא מדהים
הי, מוכרת תחפושת מהממת של בנאים לגיל 3 וחצי ושנה וחצי, "זהירות כאן בנ(א)ים!"
צפה בקובץ המצורף 1489454
התחפושת כוללת 2 סרבלים, 2 חולצות, 2 כובעים, 2 חגורות עם כלי עבודה, ו-2 שלטים עם למינציה עם הכיתוב "זהירות כאן בנים".
יוצא לך משלוח חינם כי הכל צ'ויס@פנינה ריימונד
הי , לא הספקתי לבצע את ההזמנה לאביזרים לתחפושת כלה מהקישורים ששלחת, וכשבאתי לבצע את זה ראיתי שהמחירים קפצו. האם יש לך קישורים חדשים מומלצים לכתר / סלסלה וכדו עבור תחפושת כלה ?
תודה !!
יש לי תחפושת מטורפת של דוד המלך, אם מעניין אותך.(ברמה גבוה מאוווד!)מחפשת לקנות או לשכור תחפושת לילד בן 6
חשוב לי שיהיה מבד איכותי ותפירה איכותית
אשמח להצעות באזור ירושלים
תודה!!
היי
מישהי יודעת איפה קונים כובע ברט אדום לתחפושת של ציירת?
(במידה שתתאים גם לתינוקות וגם לגדולים)
אין לצערי. אבל זה לא כזה רחוק...@פנינה ריימונד
אשמח לעזרתך מפורסם אצלך באתר תחפושת נסיך לתינוק בגרסא הקצרה עם כובע קטיפה נסיכותי אני רואה שבקישור הזמן משלוח הוא 17/03 יכולה למצוא לי קישור עם משלוח יותר מהיר?
תודה על הכל!
הודעה משנה שעברה...היי @פנינה ריימונד
הילדים שלי מתחפשים בעזרת ה' לאיילים.
את יכולה למצוא לי שקיות ממתקים שקשורות לזה בשביל משלוח מנות לחברים?
משהו שלא נראה קשור לחג המולד ושיגיע לפני פורים.
תודה רבה
מוסיפה לך רקעים:
במבי צבי רקע עבור יום הולדת מסיבת אביב רקע צילום במבי יום הולדת נושא תינוק מקלחת באנר רקע צילום - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמתוק צבי במבי נושא רקע ילדה 1st יום הולדת צבי אחד-פול רקע וודלנד מסיבת רקע פרחוני פוסטר תמונה באנר - AliExpress 44
קיסמים לקאפקייקס
חיות יער נושא Cupcake טופר גן חיות בעלי החיים שועל סנאי צבי Cupcake דקור ילדים 1st מסיבת יום הולדת תינוק מקלחת מסיבת ג 'ונגל - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצבי קטן באמבי נושא ילדים ובני בנות יום הולדת מקום קישוט סט דגל מושך את הבלון - AliExpress 15
הקישור למארזים שרצית לא זמין, מצאתי אחר
50pcs חמוד צבי פרפר אריזת סוכריות קופסא עם סרט אורחים מתנת תיבות חתונה תינוק מקלחת מסיבת יום הולדת קישוט אספקת - AliExpress 15
אין לי מושג, אני רק באלי..תודה רבה!!!!
יש עוד מקומות שאפשר לקנות בארץ?
או שבטוח יגיעו עד פורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: