אמא של הדס
משתמש צעיר
תודה פנינה, אני מחפשת חצאית טוטו באורך 60 ס"מ ולא הצלחתי למצוא, אולי יש לך קישור? תודה
תודה פנינה, אני מחפשת חצאית טוטו באורך 60 ס"מ ולא הצלחתי למצוא, אולי יש לך קישור? תודה
באותו נושא, יש רעיונות למשלוח מנות שקשור לדבורה?למישהי יש במקרה למכירה/השאלה את התחפושת של הדבורה מקרטרס מידה 6M?
אני רוצה תחפושת של סיני לילד בן 3 וילד בן2
ניסיתי לחפש הרבה באלי אקספרס לא מצאתי
אהבתי!!!!!וגם תחפושת של כינור/ נגנית לתינוקת בת שנה
חשבתי על רעיון של 2 סינים עם כינור ... קטן
יש המלצה?
את לוקחת רק מוצרים שתאריך האספקה שלהם עד שבועיים לפני פורים, ואם לא מגיע את פותחת סכסוך, מקבלת החזר וקונה בארץ.... אבל חריג שזה יקרהוכמובן לשאלה הכי חשובה, האם רלוונטי בכלל להזמין עכשיו ? יגיע בזמן? אני גם לא רוצה שיגיע ביום של פורים.....
@פנינה ריימונד@פנינה ריימונד האלופה וכל שאר האלופות שכאן
מחפשת תחפושת של סוכן FBI
עלה כאן הקישור הזה:
אבל אני צריכה גם חולצה מתחת עם תגית וכו....ילדי FBI SWAT חליפות קוספליי בגדי מיני אפוד מגן קסדת SWAT חליפת סט ליל כל הקדושים המפלגה להתלבש יום הולדת מתנה - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תודה רבה!!!
לדעתי הכל
איך זה?אני מחפשת למוכר אבטיחים....
מצאת את קישור לשמלה? ולקשת?משהי ראתה באלי תחפושת גלידה בסגנון הזה?
צפה בקובץ המצורף 1545250
צמות להוספה או פאת צמה?
שמלות בצבעי גלידהמצאת את קישור לשמלה? ולקשת?
אם כן אני ממש אשמח שתצרפי
לדעתי את צריכה לקחת שמה שאת אוהבת ואת הכובע -קשת - להתאים בנפרד.
שמלות בצבעי גלידה :
שמלה מהממת - אגב זו חנות חדשה ואין עליה עדיין דירוג
צפה בקובץ המצורף 1545263שמלת קשת בנות קיץ בנות נפוחות שרוול שמלת רשת מסיבת יום הולדת קשת מרופפת קשת שמלה עדינה וחצאית - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מגיע כתחפושת חד קרן - אבל בהחלט יכולה להיות גלידה
צפה בקובץ המצורף 1545267בנות קשת Unicorn נסיכת שמלת עוגת שכבות טוטו שמלת נשף לילדים ילדי חתונה ערב צד פורמלי תחרות Vestidos - AliExpress 1501
צפה בקובץ המצורף 1545270תינוקת 1st יום הולדת שמלות 12M כדי 24M יילוד תינוקות הטבלה בגדים פעוט פרח ילדים אלגנטי ערב המפלגה vestidos - AliExpress 1501
בהצלחה !
ק.ש.
לאיזה גיל ?
כובע גלידה
צפה בקובץ המצורף 1556549מצחיק היתוך שוקולד קרח קרם בונט homme אופנה לסרוג כובע לגברים נשים - AliExpress 200000297
קשת גלידה
צפה בקובץ המצורף 1556550סרטים מצוירים פירות ממולאים שיער ירקות חישוק גלידת שיער מצחיק להקות לרחוץ תלבושת - AliExpress 200000297
(אפשר אולי לקנות ולהוריד את הגלידה ולהדביק על כובע אחר)
ק.ש.
מארז למשלוח מנות דבורה / דבשבאותו נושא, יש רעיונות למשלוח מנות שקשור לדבורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: