משהי הזמינה תחפושת לילדה בת 6?
איזה מידה?
זה מאד יעזור לי!!!!!
אני מסתבכת עם המדידות.
איזה מידה?
זה מאד יעזור לי!!!!!
אני מסתבכת עם המדידות.
גילאים?
תחפושת שיא המתוקה!
כבשה!!!
מידות:
3M: שחור חזה: 51cm;לבןחזה: 53cm
9M: שחור חזה: 59cm;לבןחזה: 62cm
18M(75-80cm;12kg): שחור חזה: 62cm;לבןחזה: 64cm
צפה בקובץ המצורף 1527191
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1548474יילוד תינוק אביב חורף בגדי תינוק מעיל בנות סרבל בני רך כבש קטיפה תינוק דוב סרבל תינוק בגדי 0-18 חודשים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
או הכובע הזה עם אוברול צמרירי רגיל
כובע תינוק כובע ילדים וחורף עור כבש תינוק וחורף ילדים ונערות סתיו וחורף כובעי רוח רכים כובעי ילדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comחורף kawaii כבשים פירות תינוק כובע חם קטיפה תינוק ילד ילדה כובע אוזן הגנת כובעי מוצק צבע Earflap ילדים כובע לילדים - AliExpress 1501
.
ק.ש
10Pcs חוות מתנת שקיות מרעה פרה חלב כבשים עוף papper סוכריות תיק תינוק הילדים חוות נושא יום הולדת ספקי צד קישוט
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1 סט חווה קרטון חיות מתנה שקיות נייר ממתקים שקית ביסקוויט לילדים משק יום הולדת - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2pcs חיות חמודות קופסאות ממתקים חזיר חזיר פרה ביסקוויט אריזה קופסא משק בית חווה מסיבה יום הולדת אספקת ילדים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com5.28₪ |10Pcs חוות מתנת שקיות מרעה פרה חלב כבשים עוף papper סוכריות תיק תינוק הילדים חוות נושא יום הולדת ספקי צד קישוט| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצפה בקובץ המצורף 1555627צפה בקובץ המצורף 1555623
האמת שאלו מידות 3-6 אבל יש מצב שזה יתאים לך
אלה פחות מושקעות, אבל בהחלט מתוקות:
DOUBCHOW תינוק בנות בני תינוקות פעוט חורף חמוד בעלי החיים דוב ארנב כבשים לעבות פלאפי חליפת שלג תינוק Rompers Cosplay תלבושות - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתינוק קטן כבש Cosplay תלבושות תינוקות חם חמוד בגדים רך ליל כל הקדושים כולל רוכסן סרבל תינוקות Cartoon חליפת הילדה תלבושת - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצפה בקובץ המצורף 1556085יפה תינוק חדש ילד הילדה rompers יילוד תינוקות פעוט ילד ילדה קיץ בגדי Romper כותנה סרבל בגדים + כובע סט - AliExpress 1501
כבשה יפה, חדש!
ילד חיה תחפושת סימבה אריה פעוט כבש הלבוש קוספליי חמוד דובי דינוזאור חילזון תלבושות ילדים מסיבת מסיבת ילד - AliExpress 200000532
רעיונות למשלוחי מנותיש אולי רעיון לעוד אביזרים לתחפושת תייר?
יש לך להשכרה?מחפשת רעיון לתחפושות ל2 בנות ילדה בת שלוש ותינוקת בת שנה
שנה שעברה חיפשתי ל2 בובות, א ני רוצה משהו שונה.
בחתימה שלי ביקרת?אזל מהמלאי..
יש לך עוד קישור?
אני מחפשת לילדה בת שש ילד בן שלוש ותינוק בן שנה,
יש לך משהו?
את נכנסת מ-2 ניקים שונים אז כנראה לא ראית את ההתראות, ואני לא הבנתי מי אתהשמלת בובה ששלחת לי לגיל 2 ו-4 לא קיימת בקישור הזה עוד, אין אותה באפשרויות להזמין אלא רק בתמונה הגדולה מימין. אם אין בדיוק כזה - אשמח משהו כזה, גוון ורוד או דומה עם שרוולים נפוחים וקומה או כיווצים וכו'
אם את יכולה - אני צריכה קישור חדש אם אפשר, אני כבר בלחץ להזמין.
ואם יש גם איזו אריזה למשלוח מנות עם ציור של בובה או משהו קשור
פנינה ריימונד ואלי-ליזה מופיע בתור תחפושת "סופגניה "
אפשר להוריד את הדונאט ושים תמונה של עוגה
צפה בקובץ המצורף 1556502צפה בקובץ המצורף 1556503חם סופגניות קפה ורוד שמלה עבור בנות חג המולד ליל כל הקדושים סופגניות תלבושות לילדים רסק עוגת יום הולדת - AliExpress 1501
אשמח לעזרתכם, אני רוצה להזמין לבת שלי בת 9, את התחפושת הזו של מנגנת. https://s.click.aliexpress.com/e/_DmtCkGt
זה בלי חוות דעת בכלל- האם בעייתי? כמו"כ, אני לא רואה טבלת מידות, או שזה חסום אצלי. איך אדע אורך שמלה?
אילו פריטים נוספים, ניתן להוסיף לילדה שיראה מרשים מספיק לביה"ס? חשבתי אולי כלי נגינה בגווני השחור לבן, שיתאים, אבל לא מצאתי מבחר...
תודה מראש
אשמח לקבל קישורים לעדשות מגע צבעוניות עם מספר...
תודה רבה
עדשות צבעוניות לפורים
צפה בקובץ המצורף 1503530
צפה בקובץ המצורף 1503555
עדשות צבעוניות עם מספר
עדשות צבעוניות ובצורות שונות
צפה בקובץ המצורף 1503662
ק.ש
חנות טובה, הייתי הולכת על זה [קישור שהזעתי בשביל למצוא אותו, אגב]אשמח לעזרתכם, אני רוצה להזמין לבת שלי בת 9, את התחפושת הזו של מנגנת. https://s.click.aliexpress.com/e/_DmtCkGt
זה בלי חוות דעת בכלל- האם בעייתי? כמו"כ, אני לא רואה טבלת מידות, או שזה חסום אצלי. איך אדע אורך שמלה?
אילו פריטים נוספים, ניתן להוסיף לילדה שיראה מרשים מספיק לביה"ס? חשבתי אולי כלי נגינה בגווני השחור לבן, שיתאים, אבל לא מצאתי מבחר...
תודה מראש
מה זה כובע קטן עם סיכה?@פנינה ריימונד
אשמח לקבל קישורים משלימים בצבע ורוד ביבי לתחפושת נסיכה לילדה
כובע קטן עם סיכה,
נעלים,
תיק קטן,
אביזרים למשלוח מנות,
תודה רבה!
תודהוואו תחפושת מהממת
כובע קטן עם סיכה,
קשתות וסרטים לשיער:
בציר פרח סרט תינוק בנות Headwraps יילוד צילום Props מתנות תחרה שיער אלסטי להקות פרל נוצת אבזרים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנשים וינטג נוצה פרח fascinator כובע נשים אביזרים לשיער חתונה מסיבת פרחים רשת צעיף - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comHaimeikang נשים אלגנטי Fascinator כובע שיער קליפים פרח נוצת רשת חוט קוקטייל מסיבת חתונת אבזרים לשיער - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com14 צבעים נשים פרח נוצת חרוזים רשת וזר פרחים שיער קליפים Fascinator כלה סרט שיער 17.5x17.5cm שיער אבזרים - AliExpress 200000297
גרביים:
ילדה של תינוק גדול קשת גרבי ילד ילדי של אופנתי רשת הברך גרבי ספרדית נסיכת חרוזים חלול לנשימה גבוהה גרביים - AliExpress 1501
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: