למעונינות יש לי תחפושו מתוקות של סקוטיות לגיל 1.5/2 ולגיל 3
אשמח לתמונהלמעונינות יש לי תחפושו מתוקות של סקוטיות לגיל 1.5/2 ולגיל 3
אשמח גם לתמונהאשמח לתמונה
מאיפה את?
אשמח לראות תמונהלמעונינות יש לי תחפושו מתוקות של סקוטיות לגיל 1.5/2 ולגיל 3
הרעיון של הליצן מדהים, אבל איך מבצעים אותו לבנים?לפני שנתיים חיפשתי לבובה, פשוט בובה, היתה בת חצי שנה,
שמתי לה צמות, בבית שמנו אותה בעגלת בובה,
שנה שעברה היה כבר 2,
חיפשתי אותם לליצניות,
קניתי חצאיות טוטו, קיצרתי אותם ( הורדתי את רוב החצאית)
קניתי חולצת טריקו עם תיקתקים אדומה,
שמתי בתוכו חומר מילוי,
כובע ליצן שהקטנתי,
ושלייקעס צבעוניים,
היו בנות שנה וחצי וחצי שנה,
יש מצב לתמונה?למעונינות יש לי תחפושו מתוקות של סקוטיות לגיל 1.5/2 ולגיל 3
הרעיון של הליצן מדהים, אבל איך מבצעים אותו לבנים?
תודה ענקית!!!ולענייננו,
@שני 100 מה הכיוון?
משהו חמוד כמו חיות/ דיסני/ פירות:
32.34₪ 31% OFF|3 24 חודשים תינוק בגדי ילדים Cartoon Romper ילדי בנות בני יוניסקס חמוד הלבשת קיץ בעלי החיים תלבושות תינוק פיג 'מה|פיג'מה לתינוק| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.21₪ 33% OFF|1 זוג כותנה פירות תינוק גרביים לילדים בנות בני קריקטורה רצפת ילדים פעוטות סתיו אביב יילוד Kawaii תינוקות מתנה גרביים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com34.97₪ 30% OFF|2023 יילוד תינוק שמלת Romper נסיכת מיני מיקי סט עבור תינוקות בני בנות קיץ בגדי חליפת ילדי סרבל| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1.99₪ 97% OFF|2 יח'\סט קריקטורה מנוקדת תינוקת ערב שמלות קשת ילדים מסיבת יום הולדת נסיכת בגדי ילדים פעוט חליפת 0 כדי 4 שנים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.21₪ 33% OFF|1 זוג כותנה פירות תינוק גרביים לילדים בנות בני קריקטורה רצפת ילדים פעוטות סתיו אביב יילוד Kawaii תינוקות מתנה גרביים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comזה לא נוח, לדעתי:6.52₪ 80% OFF|Lioraitiin 0 24M יילוד תינוקות תינוק ילד ילדה בגד גוף אופנה שרוולים Hooed סרבל אבוקדו בגדי צועד 2Pcs תלבושת|בגדי גוף| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
5.23₪ 91% OFF|תינוק Rompers חורף תלבושות פלנל עבור ילדה ילד פעוט תינוק בגדי ילדים בסך הכל חיות פנדה טייגר האריה Unicorn Ropa Bebe| | - AliExpress
משהו נסיכותי/ בובה:
57.42₪ 30% OFF|Sodawm 2023 סתיו החורף ארוך שרוולים פסטיבל בגדי חדש שנה Romper + כובע 2Pcs בגדי חליפת מקשה אחת ליילוד| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com31.02₪ 22% OFF|1 5 Yrs בנות כובע ילדי יד סרוג כובעי עם צמות ילדי סתיו חורף אופנה פאות כובע חסמי פאה מצנפת אביזרי צילום|כובעים| - AliExpress
מצחיק/ מקורי:
סבתא
72.01₪ 51% OFF|יילוד צילום Props סבתא תלבושת קוספליי סבתא בגדי תינוק ילד סבא תלבושות תמונה יילוד תלבושת| | - AliExpress
שפית
11.95₪ 18% OFF|יילוד צילום אבזרי ילד שף סינר כובע סטים מתכוונן מטבח בישול אחיד ילדים צילום אבזרי תלבושות 2 יח'\סט| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com23.3₪ 51% OFF|2 יח'\סט תינוק שף סינר כובע לילדים תחפושות שף תינוק לבשל תלבושות יילוד צילום נכס יילוד כובע סינר| | - AliExpress
ביצת עין
33.19₪ 20% OFF|סתיו תינוקות בנות פעוט תינוק כותנה קריקטורה ביצת ארוך שרוולים Romper + שיער להקת סרבלי תינוקת בגדים|בגדי גוף| - AliExpress
ק.ש.
לתינוקות ממש חמוד פינגוויןכן כן,
תחפושות תשפ''ד!!
אני מחפשת רעיונות לתחפושות לתינוקת מתוקה מתוקה שתהיה בפורים בת שנה.
אני אשמח לקבל תמונות ולינקים לקניה באליאקספרס או כל מקום זול אחר.
או רעיונות להכנה עצמית קלה.
תודה רבה!
כבר לא זמין.פינגווין לקניה - חסום לי אין לי שמץ איך נראה...
צפה בקובץ המצורף 1309558
הזמתי די מזמן אבל הוא שלח את אחרי הר"ה הסיני שזה 31.1 הגיעה לי תוך 6 ימים.
כזה חמודיי . אני ממש מרוצה.
אני הזמנתי את פינגוויןכבר לא זמין.
ק.ש. שהמלצתי עליו ומישהי מכאן רכשה:
18.27₪ 40% OFF|יילוד תינוק של בגדי קוספליי תלבושות ניגודיות צבע פינגווין בצורת סלעית חולצות מוצק צבע גרבי עבור בנות בני 0 24 חודשים| | - AliExpress
נוכל לעשות את התחפושת 'אמיתי - אמיתי'נראה כבר את מרדכי ואסתר לא צריך להתחפש...
מצדיעה לך על האופטמיותכן כן,
תחפושות תשפ''ד!!
אני מחפשת רעיונות לתחפושות לתינוקת מתוקה מתוקה שתהיה בפורים בת שנה.
אני אשמח לקבל תמונות ולינקים לקניה באליאקספרס או כל מקום זול אחר.
או רעיונות להכנה עצמית קלה.
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: