אני זה אני!
משתמש פעיל
זה מוזר שלא נותן לך כי בכל נקודות האיסוף של צ'יטה גם במקומות הכי קשוחים נותנים על המספר מעקב שלהם
AE...
AE...
לא יפה מצידם. הייתי אתמול ב2 מקומות לאסוף חבילות בלי שום מספר מעקב רק שם ות.ז. ונתנו לי בלי בעיה.
תחילית AE זהבדרך כלל צ'יטה
או שיבדוק לך בחנות לפי מספר פלאפון שלך ככה זה מופיע
או ליצור קשר באתר של צ'יטה נחמדים מאוד
אני אלך שוב פעם אולי אני אפול על מוכר אדיב ונחמד יותר....זה מוזר שלא נותן לך כי בכל נקודות האיסוף של צ'יטה גם במקומות הכי קשוחים נותנים על המספר מעקב שלהם
AE...
איך זה עובד מבחינת מידות?
אני רואה בתרנגולת s/m/l מה זה כל מידה? אני צריכה לילדה בת שנתיים.
באפרוח אני צריכה לילד בן שנה והמידות שם זה 80/90/100 מה אמור להתאים לגיל הזה?
לא מניסיון, אבל אני רואה שכל הקישורים אותו דבר. תמדדי את הילד, כתוב תואם מידה 3-7
"פנינוש" - בבני ברק רבי עקיבא פינת הרב קוקאיפה מוכרים (בארץ או באתרים) חולצת בסיס בצבע זהב לבת 4.
תודה
כמו"כ, התייעצות, תחפושת מלכה- שמלה מהממת בגווני זהב- איזה גרביון ונעליים לשים?
תחפושת מוסיקאית...פנינה ריימונד
אני חושבת על תחפושת כנריות לבנות בגליאים 9 10 ולבן בן 6
לא פורח.
אולי ווסטים או משהו בסטייל.
90 ש"ח כולל סרט משגע.מעניין אותי לרכוש אחת
בכמה את מוכרת?
למכירה סט מלחים
מקביל למידות 5 בת, 4 ו-3 מעט מוקטן לבנים.
150 לכל הסט כולל משקפות
wigsyad2 בג'יממיל
צפה בקובץ המצורף 1552550.
אהבתי את השמלה הזו לבובה, אני רוצה משהו בסגנון הזה שיהיה מאד "בובה" ולא סתם שמלה
אבל אני צריכה לגיל 4 ולגיל 2 אותו דבר
יש משהו דומה?
תודה רבה
₪102@פנינה ריימונד
שמלות כלה מומלצות עדיפות עם שרוולים -אפשר?
@פנינה ריימונדלא מניסיון, אבל אני רואה שכל הקישורים אותו דבר. תמדדי את הילד, כתוב תואם מידה 3-7
פנינה ואלי מלי,
משהי העלתה את הקישור הזה למיקימאוס,
זה לא זמין לישראל, יכולה למצוא כזה שזמין לישראל?דיסני מיקי עכבר תלבושות לפעוטות בני יום הולדת דיסנילנד מיני שמלת בנות אח ואחות מסיבת קוספליי קרנבל תלבושת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
משהו מומלץ?
יש לי תחפושת של בובה במבה מושקעת ומהממת להשכרה באשדוד.מחפשת תחפושת של בובה במבה לגיל שנה מישהי מכירה / יודעת איפה אפשר להשיג?
פה כתוב עד גיל 10
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: