מחפשת את הבת שלי למאפרת. אשמח לקישורים למוצרים מתאימים . המלצות לגבי לבוש ואפ למשהו יש ניסון אשמח ממשש אולי @פנינה ריימונד
מושלם!!!!12/1 pcuppcuppers טופרס סוס נצנצים עבור מסיבת נושא ילדים מסיבה ילדים עוגת ילדים מסיבה ילדים ילדים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתיקי מתנה לסוסים, תיקים למסיבות, נייר נערה מערבית תיקים, יום הולדת, חתונה, מקלחת כלות כלה, ציוד למסיבות, 16 יח' - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאוי זה חמודי....DD130 4Pcs קוספליי קאובוי פרוע מערב המפלגה בעד שמח מסיבת יום הולדת ממתקי אריזה מתנת תיק תינוק מקלחת המפלגה קישוטים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קאובוי נושא תיבת אלפקה סוכריות אריזת מתנה Cupcake תיבת יום הולדת אירוע מסיבת קישוטי מיכל ספקי - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
אני גם מחפשת בנרות אם יש אשמח לשמוע אפילו להשכיר ממישהי ....יש תחפושת של בובה במבה אסם באלי??
תנסו פהאני גם מחפשת בנרות אם יש אשמח לשמוע אפילו להשכיר ממישהי ....
מחפשת תחפושת של בובה לגיל 3
אשמח לקישורים
את משכירה/ מוכרת את זה ? לאיזה גיל זה ?למי שרצתה לראות תחפושת של בובה במבה עשיתי פעם משהו לא מהעולם הזה....
עצרו את הילד ברחוב כל רגע! תמונה להשראה
אני מעוניינתלמכירה תחפושת כלה -נלבשה שנה אחת,
לילדה בת 4.5-5 כולל שמלה,זר ,טול, אביזר לשיער ותחתית.
מחיר נמוך בירושלים
תחפושת סבאהי
אשמח לעזרה
אני רוצה לחפש את הילדים למשפחה 100ממת
תאומים בני שנתיים וחצי- לזוג קשישים בני 100
מחפשת אביזרים כמו קסקט/שלייקס וכדו, והליכון, (עד כה מצאתי רק לבוגרים יותר או נערים..)
מה המידות?למכירה תחפושת בובה עם כל האיבזור
אני אישית חיפשתי בזה 2 בנים
מוכרת את שניהם ב180 ש"ח
לפרטים ושאלות:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>צפה בקובץ המצורף 1549501
השראות מפרוגואם יש למישהי תמונה בשביל השראה
זה מושלםםםמחפשת תחפושת של בובה לגיל 3
אשמח לקישורים
הי
אשמח לעזרה
אני רוצה לחפש את הילדים למשפחה 100ממת
תאומים בני שנתיים וחצי- לזוג קשישים בני 100
מחפשת אביזרים כמו קסקט/שלייקס וכדו, והליכון, (עד כה מצאתי רק לבוגרים יותר או נערים..)
בן 5- כבאי (102)
מצאתי מה ש @פנינה ריימונד העלתה
מתוק ממש
מחפשת בשביל המשלוח לחברים שקיות ממותגות ככבאית או משהו בסגנון (מצאתי רק שקיות של משטרה למשל..)
בת 7.5- פרמדיקית (101)
או אחות, אם בכיתה לא יבינו..
לא מצאתי משהו מוכן
אשמח לקישורים/רעיונות לביצוע
וגם לה אני מחפשת משהו לצרף/לשים בתוכו את המשלוח מנות לחברות שיהיה באותו קונספט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: