האם ה 2 הנסיכות עדיין רלוונטי-אם כן אני אשמח אם תוכלי להתקשר אלילמכירה /השכרה
-2 נסיכות ירוקות קטיפה מידות 3.5 ו 5 ונסיך בן שנתיים
-2 תותיות/כפריות אדומות מהממות כולל כל הפריטים שבתמונה (ראש, אבזור סלסלה, גרביים ונעליים) מידות 2.5 ו 4
-דדי גמדי אדום לגיל שנתיים
בבני ברק
ראיתי עכשיו שכתוב שם 300 שח...בכיף, אלו פרטים?
אני רק יכולה לומר לך שזה היה עבודה מטורפת (ועלה לי מלאן כסף..)אבל היה שווה, זה ב"ה יצא מטורף
וואו תודה! התקשרתי לבדוק אם זה נמצא בהחזרות ופתאום מצאו את זה...הם בדקו גם בהחזרות?\אם לא קיבלת את החבילה היא מוחזרת לשולח ולכן מגיע לך החזר כספי מאלי
שנה שעברה הזמנתי משיין מיני מאוס מהמם ב39 ש''ח נראה לי, הוספתי גרביי-נעל מתאימות יצא מהמםיש מישהי שעשתה מיקי מאוס לגיל שנה וחצי בערך?
משו מושקע?
או אפילו הסבר איך לבצע,( שולחת לתופרת רק אולי איזה בדים או גיזרה שיש למישהי)
איזה מידה מתאים לילדה בת שנתיים קטנה אבל
כנסי לקישור בחתימה. יש לי פוסט מהמם למעון שכל המטפלות התלהבו ממנו@פנינה ריימונד @ali-li
יכולות לעזור לי למצוא תחפושת הכי זולה אבל חמודה כולל סינר וכובע
ל80 ילדים במעון?
הי !
תודה מראש על העזרה
אשמח מאד לתחפושת פרפר לגיל שנה ורבע וחצי
או כל דבר אחר מתוק( לא מינימאוס, כבר היה ..)
הגובה זה למדוד מהראש עד כף הרגל?
היי @פנינה ריימונדתחפושת שף/ טבח יפהפייה ונדירה!!
שף אחיד לילדים מעילי קוק ליל כל הקדושים תלבושות עבור בני בנות מטבח מלצר מלצרית בגדי סטים - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
יש אפשרות לתמונה ?שנה שעברה הזמנתי משיין מיני מאוס מהמם ב39 ש''ח נראה לי, הוספתי גרביי-נעל מתאימות יצא מהמם
אבל זה היה תינוקת קטנה, 4
חודשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: