הבן 3 גדול או קטןלאיזה גיל?
אני צריכה לגיל 3 ו-5
אני חושבת שהתחפושת מידה 2
ומידה 5 או 6
הבן 3 גדול או קטןלאיזה גיל?
אני צריכה לגיל 3 ו-5
אשמח לקישורים לשמלות כלה/נסיכה לילדה בת 3.
אם יש לגיל כזה.או שהכל גדול מאד.
₪ 25.92 35%OFF | ילדה שמלת שנה החדשה תלבושות ילד שמלות בגדי בנות מסיבת נסיכת Vestidos 5 6 7 8 שנה יום הולדת שמלת חג המולד טבילההזמנת שמלת כלה מעלי אקספרס והיא היתה מוצלחת ??אשמח להמלצה ותמונה תודה
מעונינת לקנות או לשכור תחפושות מושקעותתתתתתתתתת
לגילאי שנתיים וחצי ושנה
יש מצב לראות תמונה?מענין אותך ציפס וקולה
בחנות livelo מוכרים שמלות כלה ממש יפות.מחפשת איפה לקנות שמלת כלה לילדה בת 4.
משהו טוב ומושקע שישאר לי גם לבנות הבאות.
מכירות מכירות תחפושות או חנות מוצלחת?
תנסי בהשכרות שמלותמחפשת איפה לקנות שמלת כלה לילדה בת 4.
משהו טוב ומושקע שישאר לי גם לבנות הבאות.
מכירות מכירות תחפושות או חנות מוצלחת?
הזמנתי את זאת להשנה. הגיעה השבוע. היא ממש יפה ונראית איכותית יחסית, בד מבריק ועבה (שונאת את הערימות טולים המלאכותיות של השמלות תחפושת הפשוטות)
הדבר היחיד הוא שזה מידות גדולות ממש... הזמנתי מידה 4 לילדה בת 4 (אם כי היא באמת קטנה יחסית לגילה)
וזה גדול וארוךךךךךךךך. לדעתי יתאים לגיל 6 ואפילו יותר
גם אני ראיתי באתר שלהם שמלות כלה מטריפות.בחנות livelo מוכרים שמלות כלה ממש יפות.
אולי אמכור אותה.. הזמנתי שמלה אחרת יותר זולה, במידה קצת קטנה יותר.. אני מחכה לראות אם היא טובה, אם היא תהיה טובה אמכור את זו.את מוכרת את השמלה?
יכולה למדוד לי היקף מותן כדי שאדע איזה מידה להזמין?
תודה
אותי מענין צ'יפס וקולה, את יכולה להעלות תמונות?מענין אותך ציפס וקולה (אצלי זה היה חלק מסט של חנות פיצה את זה יש לי לגילאים האלה
או שיש לי צבע כתום או צהוב ושמלה לבת מתוק של צבע ורוד בקיצור תחפושת של צבעים זה היה מאוד חמוד (ג"כ חלק מסט ציירות, קופסת צבעים, וצבעים)
הזמנתי כזו שמלת כלה, איך היא הגיעה? כמו התמונה?למכירה חדש לגמרי במחיר עלות, עקב מידה לא מתאימה.
שמלת כלה כולל תחתית מידה 6 -110 ש"ח
ונעליים לבנות מידה 27 (יותר קטן מהמידות בארץ)- 45 ש"ח
25.11US $ 41% OFF|3 14 Y בני נוער לבן שושבינה תלבושות שמלת עבור ילדה ילד בגדי ילדי שמלת ילדה מסיבת חתונה נסיכה שמלת תלבושות|Dresses| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com20.16US $ |חדש חורת נעלי עור מקרית בנות סתיו חורף ילדים Pu להראות לבן נעלי ילדים דירות שחור חום גודל 21 30|נעלי עור| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
0548591479
כן, ממש יפההזמנתי כזו שמלת כלה, איך היא הגיעה? כמו התמונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: