בבית שמש או בירושליםהזמנתי לבנים תחפושות אלו מאליאקספרס (נהג טרקטור ונהג משאית כמו בתמונה) הגיע חמוד מאד כולל כובע, רק בטעות בצעתי את ההזמנה פעמיים, רק אחרי שהגיעו 2 שמתי לב לזה.
לפני ההחזרה יש מישהו שמעונין לקנות (מתאים לבנים מגיל 4 עד 9 לדעתי)
120 ש"ח לכל אחד
היי בעיקרון התחפושת הזו היתה תרנגולת והפכתי אותה ליונה כדי שתתאים לי לקונספטיש למישהי רעיון איך לתחפש תינוקת בת 4 חודשים לתרנוגלת
עם קרבולת ונוצות
אפילו רעיון לתפירה
מאיפה את?למכירה תחפושת כלה חדשה מאלי אקספרס מידה 3, פשוט לא טוב לי המידה
צפה בקובץ המצורף 1595841
תוכלי להעלות תמונה?בבית שמש או בירושלים
למעונינים
כתבו מייל ל9991804 שטרודל וכו'
@אני זה אני :)למכירה ב40 שח תחפושת במבי חדשה מעלי אקספרס, מידה 2-3, מתאים לגילאי 2.5-4
ברמה גבוהה ומנופחת.
צפה בקובץ המצורף 1588670
לא מצליחה להכנס לקישור, מה רואים?
לא מצליחה להכנס לקישור, מה רואים?
ראית את הנהג טרקטור שהעלתי היום?מחפשת תחפושת לבן בן 9, משהו קצת יותר מקורי מ'הצלה' או 'משלוחן פיצה'
פנוי, האוברול הלבשתי לתינוק שהיה בן 10 חודשיםפנוי?איזה מידה האוברול?
העלתי בבוקר. בדקי אחורהתוכלי להעלות תמונה?
אני חושבת שכןהאם זה יכול להתאים לגיל שלש,
ואם כן מאיפה את בארץ?
ראית את הנהג טרקטור שהעלתי היום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: