מהמם! אבל הבן שלי יותר גדוליש לי את זה, מושקע ומהמם, עם רקמה אמיתית, למכירה ב- 100 ש"ח (לא כולל הכתר, הוא לא נשמר משנה לשנה)
צפה בקובץ המצורף 1596981
מאיפה משיגים את הכתר בנפרד?
מהמם! אבל הבן שלי יותר גדוליש לי את זה, מושקע ומהמם, עם רקמה אמיתית, למכירה ב- 100 ש"ח (לא כולל הכתר, הוא לא נשמר משנה לשנה)
צפה בקובץ המצורף 1596981
עדיין רלוונטי?תחפושת מתאימה לזוג בנות- תות בננה
תות לגיל שנתיים בערך
בננה לניו בורן
80 ש"ח שתיהם
צפה בקובץ המצורף 1593604
רלוונטי עדיין?למכירה ב40 שח תחפושת במבי חדשה מעלי אקספרס, מידה 2-3, מתאים לגילאי 2.5-4
ברמה גבוהה ומנופחת.
צפה בקובץ המצורף 1588670
את הכתר בעלי הכיןמהמם! אבל הבן שלי יותר גדול
מאיפה משיגים את הכתר בנפרד?
יש להם חנות לפני פורים בהשומר פינת עזרא סמוך לפולקדואיפה אפשר לקנות תחפושות סופר שיין בבני ברק
תודה
לפרטים טל 0527606095למכירה תחפושת מושלמת של בובת שלג מידה 18-24
100 ש"ח כולל המילוי שכבר תפור בתוכו ויוצר ניפוח מושלם+ וגרביון שחור.
מנין לי המייל שלך?יש מצב לקבל תמונה למיל?
יש תמונה? עדיין רלוונטי?להשכרה קוזאק של קויין מידה 10-12 שחור זהב מצב חדש לגמרי 100ש"ח 052-7178220
הסבתא - כן, הליצנית - לא@hilav התחפושת של סבתא סורגת או ליצנית רפואית עדיין רלוונטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: