שלום אשמח שתצרי איתי קשר לפלאפון 0583292946 אני רוצה לדעת פרטים על השמלות ולדעת אם זה יהיה לי טוב ובכלל זה למכירה נכון?איך?
תכתבי מייל...
למכירה תחפושת משפחה אמריקאית, מתאים לילדה בגיל 9/10, ילד בן 7/8, ילד בן 5/6. כולל חולצות, כובעים, ווסטים,עניבה ,נעליים לילדה. ועוד אביזרים. לפרטים בפרטי. מוכרת הכל יחד
יש לי אפרוח מידה 0-6מחפשת לקנות / להשכיר תחפושת מתוקה לתינוק בן חודשיים,
אשמח לקבל תמונות 3147664 שטרודל גימייל קום.
תודה רבה!
רלוונטי?למכירה שמלת כלה מהממת מאלי אקספרס חדשה מידה 120 ס"מ תואם לגיל 4-5.
נמכרת עקב אי התאמה למידה.
במחיר של 90 ש"ח.
ניתן ליצור קשר באישי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
רלונטי?הזמנתי מאלי והגיע גדול מוכרת ב55 ש"ח
בבני ברק צבע לבן מידה 12-18
אסטרונאוט תחפושת שטח לחליפת תינוקות ילדים פעוטות halloween חג המולד מסיבת יום הולדת קוספליי שמלה מפוארת - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני מעונינת, האם עדין רלוונטי.למכירה תחפושת תות של סופר שיין מידה 3
ב-45 ש"ח
אזור בית שמש
צפה בקובץ המצורף 1586244
קרדיט: סופר שיין
תחפושות לתינוקות - סופר שיין
תחפושות לתינוקות של סופר שיין: דגש על נוחות לתינוק ולאמא ואיכות מקסימלית. תחפושת אפרוח לתינוק או תחפושת תפוז? נסיכה קטנה? אולי בכלל תרצי לחפש לבונבון? ...www.supershine.co.il
לאיזה גיל זה מתאים? התחפושת של הרואה חסומה לי-לאיזה גיל זה אני מחפשת בערך לגיל שנה.משכירה כבשה מהממת ב-100ש''ח -(קצת גמיש) +אוזניים שתפרתי שיתאימו לאותו גוון צבע
מגיע בגד פוף עשיר +כיסוי רגליים+כובע +אוזניים כמו חדשה!
יש לי אחיות שאני מוכרת ב- 60 ש''ח כל אחת מושקעות - לא מסופר שיין או גרין טויסמחפשת 2 תחפושות לבנות בגילאים 5 ושנתיים וחצי אשמח להצעות
Sapirosh1992 שטרודל גימייל קום
ניסיתי לחייג ולא עניתלאיזה גיל זה מתאים? התחפושת של הרואה חסומה לי-לאיזה גיל זה אני מחפשת בערך לגיל שנה.
שיהיה להם את אותו רעיון.
אשמח לתשובה או ליצירת קשר -0548451010
עדין פנוי.??תחפושת מינימאוס לגיל שנתיים וחצי כוללת קשת איכותית שלייקס ורודים חצאית מפייטים מחליפים עם נקודות ורודות תחתית מנפחת ונעליים מותאמות מידה 22
בשנה שהתחפשה לזה נעלם הכרטיס מצלמה צילמתי אותה שנה אחר כך רק מדידה אז סליחה על הגרביון הלא קשור... וזה קטן עליה קצת בגיל 3 וחצי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: