נשמע מעניין,חיפשתי פעם ליונתן הקטן (מהשיר) היה לו כמובן חור גדול במכנסיו.
הסלקל שלו הפך לעץ עם זוג ציפורים/אפרוחים. וכל מיני עלים "שנדבקו" לו בבגדים.
יש לך תמונה?
נשמע מעניין,חיפשתי פעם ליונתן הקטן (מהשיר) היה לו כמובן חור גדול במכנסיו.
הסלקל שלו הפך לעץ עם זוג ציפורים/אפרוחים. וכל מיני עלים "שנדבקו" לו בבגדים.
בת - נדושלמה לא לבת? או לבובה?
נשמע מעניין,
יש לך תמונה?
אפשר לסוכר עם הלוגו של סוגת ובכובע כתוב ילדה סוכרמחפשת תחפושת לתינוקת בת 3 חודשים.
משהו מקורי...
אפשר לסוכר עם הלוגו של סוגת ובכובע כתוב ילדה סוכר
שהעגלה/הסלקל יהיו התיבה. התינוק רק יהיה לבוש בבגדי זהב ותדביקו מטבעות שוקולד ותכשיטים מהכלל בשקל על הבגדים שלויש לי רעיון לחפש תינוק קטן בעגלה לתיבת אוצר, ואנחנו נתחפש לשודדי ים...
אם למישהי יש רעיונות ליישום הרעיון אשמח.
תודה, יש עוד? חיפשתי בעצמי ולא הצלחתי לראות משהו בסגנון. מה שכן יכול להתאים - מגיע במידה גדולה יותר.
גם אני מחפש תחפושת כלה לילדה בת 6, מישהו מצא באלי עקספרס וכדו'???מחפשת לשכור תחפושת כלה למידה 4-6 בערך (ילדה בת 4 יחסית גדולה)
משהו שיראה טוב, למי שיש לפנות באישי
ועוד רעיונות- גלידה.
יש לי 2 מתוקות שלא מוכנות לשים כלום על הראש, אז אני מחפשת רעיונות שמבוטאים בבגד בלבד....
שנה שעברה הזמנתי חצאיות צבעוניות מאלי אקספרס, והדפסתי דף מדבקה גביע גלידה והדבקתי על החולצה. ואז בעצם הן היו גלידה הפןכה
והעגלה- גלידריה!
נולי-קיצור של נועה+מלי
מי שרוצה לתחפושת את החצאיות - לא אכפת לי להשאיל. אני במודיעין עילית.
בחצאיות מתאימות מגיל חצי שנה עד 3 בערך (מקסימום קצת ארוך או קצר.. לא נורא)
צפה בקובץ המצורף 314105
צפה בקובץ המצורף 314105
@סטאזריתצפה בקובץ המצורף 312947
להשכרה
תחפושות קלאסיות, מושקעות - כולל כל הפרטים
חלבן - לגיל 3-4 - כולל: קסקט, סינר עור מהמם, מכנסיים נפוחים קצרים, ציצית צמר אמיתית, סלסלאות קש מיוחדות לחלבן - שאפשר להחזיק ביד / לחבר עם אזיקונים לאופניים
ילדה קטנה מהעיירה / בובת חרסינה - לגיל 1-1.5: כולל: שמלה, כובע, נעליים, בובה לבושה בבגדים תואמים, תיק
לאימהות שאוהבות תחפושות מושקעות ומושלמות!
גם אני אשמח לקישור למשהו שמשהיא הזמינה שנה שעברה והיה מוצלחגם אני מחפש תחפושת כלה לילדה בת 6, מישהו מצא באלי עקספרס וכדו'???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: