לא רואים חסום לנטפריםתחפושת פורימית אמיתית שלא היה אחד שראה ולא פרץ בצחוק כראוי ליום הגדול
הילד היה מבסוט !!
צפה בקובץ המצורף 314443
אבל-- צריך נתונים מתאימים
השיער שלו זה אמיתי לחלוטין (כולם חשבו שזה פאה)
והתלתלים בעצם היוו את ההשראה לרעיון
רשמתי כבראיפה אפשר להשיג כנפיים יפות לפרפריות
שנה וחצי ושלוש
בלי הגבלת מחיר.
ממש תודה על ההסבר המפורטאת התות מבד לבד אדום, שקונים בחנות יצירה, ציירתי עליו תות גדול, (בלי העלים), גזרתי, עם לורד ארטליין עשיתי נקודות שחורות
חיברתי בתך ידני לחולצת גולף. את החלק התחתון לא חיברתי כדי שאוכל להכניס את החולצה לחצאית, והתות ישאר בחוץ
את הכובע גזרתי עיגול יותר גדול מקוטר הראש. ציירתי עיגול פנימי שהרדיוס קטן ב-5 ס"מ מהרדיוס החיצוני, ועל הקו הפנימי תפרתי גומי תוך כדי מתיחת הגומי נוצר כובע "הולי הובי"
מחפשת רעיון קל לביצוע, עם מינימום עד אפס תפירה (כל מה שתפרתי נראה רע..............)
ל6 בנים (ב"ה השתדרגנו משנה שעברה) , גילאי חודש עד 7
יש לכם רעיון אולי? ממש בא לי לחפש אותם יחד
תודה
לתחפושות שלנו השנה אנחנו זקוקים לטליתות ותפילין. מישהו יודע אם אפשר לקנות איפה שהוא? או רעיון איך להכין...
תודה רבה!
בצבע אדום, ניתן להוסיף לפני תפירת הגומי עלה ירוק במרכז העיגולממש תודה על ההסבר המפורט
הכובע היה בצבע אדום? או ירוק?
איך אפשר ליצור איתך קשרמצרפת תמונה של הבובות במבה שלי.
אני קניתי חולצה יפה בקידי שיק . קניתי בירושלים סמלים כולל אילו הכחולים שמחברים ביד. ומכנסים יפות צמודות. ויצא תחפושת יפהיפהלמשהיא יש תחפושת של שוטר יפה לילד בן 6?
תודה רבה ויום טוב
לי יש תחפושת של דוורית- עם חצאית במידה 8מחפשת לשכור או לקנות תחפושת של דוור לגיל 7-8
יש למישהו?מעוניינת בתחפושת של כבאי
בסכום לא גבוה
(לא חייבת גימור מושלם....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: