מוכר סוכר וחבילת סוכר (העלו כאן קובץ באשכול)יש למשהו רעיון מפגיז לתחפושת לילד בן 2 ולתינוק בן חצי שנה?
היו פה רעיונות מענינים, אולי יש למשו עוד הברקה?
ולא תפירה כי אני לא בתחום.....
שכויח!!!
מוכר סוכר וחבילת סוכר (העלו כאן קובץ באשכול)יש למשהו רעיון מפגיז לתחפושת לילד בן 2 ולתינוק בן חצי שנה?
היו פה רעיונות מענינים, אולי יש למשו עוד הברקה?
ולא תפירה כי אני לא בתחום.....
שכויח!!!
יש לי לשנה וחצי שנתיים...מחפשת לקנות / לשכור תחפושת נסיכים לגילאי שנה וחצי-שנתיים ושלוש-שלוש וחצי
יש לי תחפושות מהממות של נסיכים, בדיוק בגילאים האלו ועוד אחד יותר גדול,מחפשת לקנות / לשכור תחפושת נסיכים לגילאי שנה וחצי-שנתיים ושלוש-שלוש וחצי
בכמה את משכירה לקטנה ולבת חמש?
לאף אחת אין רעיון בשבילי?יש לי בת בת שנתיים וחצי ובן בן שנה וחצי,
אני רוצה רעיונות לתחפושות ביחד,
אני לא יודעת לתפור..
וכן לא משהו מסורבל,
תודה
מחפשת לקנות או להשכיר 2 תחפושות לילדות בגילאי 6 , 8 נסיכות, מוכרות פרחים כל דבר שמגיע עם שמלה ארוכה נפוחה (זה הדרישה) מחפשת משהו מושקע ויפה
אשמח גם לקבל תמונות והצעות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני חייבת הסבר מדויק איך לנפח שמלת כלה. יש לי שמלה מדהימה אבל לא מספיק מנופחת. שנה שעברה היו לי סרטים עם החישוקים והניפוחים מכל הסוגים.
הבד של השמלה הוא פודנש, או איך שקוראים לזה...
איך אני מנפחת בצורה מוצלחת?
יש לי תחפושת של בתיה בת פרעה לגיל 8 שמלה ארוכה ונפוחה...מחפשת לקנות או להשכיר 2 תחפושות לילדות בגילאי 6 , 8 נסיכות, מוכרות פרחים כל דבר שמגיע עם שמלה ארוכה נפוחה (זה הדרישה) מחפשת משהו מושקע ויפה
אשמח גם לקבל תמונות והצעות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש ל
יש לי לשנה וחצי שנתיים...
העליתי לפה תמונה ...אפשר לראות תמונה?
בכמה משכירה?
רעיון מהמם ומקורי שעשינו לתאומות בנות כמה חודשים שהיו בעגלה אבל יכול להתאים גם לך
אותו דבר = אוטו דוור
הם היו הדווריות והפכנו את העגלה שלהם לאוטו דואר מהמם, עליו שמנו את הכיתוב אותו דבר בלוגו של הדואר בשתי הווריאציות, שמנו לוחית רישוי שעשויה מתאריך הלידה וכל מיני שטויות כאלה, היה מדהים!
עוד רעיון נדוש יותר אבל גם חמוד- זקן וזקנה אבל להחליף- את הבת לזקן ואת הבן לזקנה
הצלחות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: