יש לסופר שייןהי,
מחפשת תחפושת של בונבון (השוקולד BonBon) לתינוק בן שנה וחצי,
יש למישהי? להשכרה/ למכירה
אם מישהי תפרה/ הכינה תחפושת כזו יעזור לי מאוד לדעת איך להכין +לוגו
אשמח גם לתמונה
בת מלך(נסיכה)מחפשת רעיון לתחפושת עם ראשי תיבות ב"מ, חשבנו בובת מריונטה או בר מזל צריכה רעיון להכנה
אפשר מקצף מתנפח מחנות טמבור, יוצא מושלם.למישהו יש רעיון איך אפשר להכין בייגלס לתחפושת של מוכר כעכים?
של שבת או של יום חול?למישהי יש למכור / להשכיר
את החליפה המפוסופסת (לירושלמי) לגיל 11?
אפשר מקצף מתנפח מחנות טמבור, יוצא מושלם.
אנחנו קנינו בייגלס אמיתיים ופשוט ייבשנו אותם. זה היה מעולה.למישהו יש רעיון איך אפשר להכין בייגלס לתחפושת של מוכר כעכים?
מה שיהיהשל שבת או של יום חול?
-זהב/כחול?
להורים שלי יש את היומחולי, אבל היום אח שלי החליט שהוא רוצה להתחפש עם זה ל"יחד שבטי ישראל"מה שיהיה
אני לא יודעת מה ההבדל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: