בלת"ק
אני מחפשת רעיון להכין מגש לתחפושת מלצרית, אבל אוהבת מושקע ויפה לא שמה פיצה משחק וכד'
זוכרת שראיתי באחד האשכולות פה שנה שעברה ולא מצליחה למצוא בשום אופן יש למשהי רעיון או קישור לאשכולות קודמים?
בלת"ק
אני מחפשת רעיון להכין מגש לתחפושת מלצרית, אבל אוהבת מושקע ויפה לא שמה פיצה משחק וכד'
זוכרת שראיתי באחד האשכולות פה שנה שעברה ולא מצליחה למצוא בשום אופן יש למשהי רעיון או קישור לאשכולות קודמים?
תחפשו מחברות שכנות וכדומה שמלות של אירועים או בגמחים של השכרת שמולת ערב מהזולים כמובן..למי יש רעיון איך אני משיגה שמלת כלה לילדה בת 13? עושים חתונה בכיתה..
תודה רבה חסד גדול!
תראי כאן, יש דברים דומים לבלינצ'עסלא
מצליחה לכתוב תגובה בהודעה הקודמת....
זו תמונה שמישהי העלתה כאן בעבר
וכתבה שאת הבלינצ'עס הכינה מסול
אבל לצערי לא זוכרת מי זאת היתה ולא את כל ההסברים
יש לכם רעיון????היכן/כיצד אפשר להשיג מכשיר תיקוף רב קו לתחפושת של פקח באוטובוס
מעניין אותי הבובת חרסינה והקוזק איפה אפשר להשכיר אותם ?להשכרה תחפושות
קוזק לגיל 10-12
בובת חרסינה לגיל 7-10
נסיכה ורודה לגיל 6
יפנית לגיל 3
כרגע רלוונטי אבל רק תחפושת אחת
אפשר לראות איך התחפושת נראית?אנחנו קנינו בייגלס אמיתיים ופשוט ייבשנו אותם. זה היה מעולה.
את יכולה לפני הייבוש למרוח דבר שקוף כד שיהיה מבריק.
יש בעלונים הרבה פרסומים כולם טובים לדעתיאני רוצה לחפש תינוק לחבילת סוכר ולכתוב כמה הוא שוקל
על איזה דפוס אתם ממליצים בירושלים ?
זה לא בל תשחית??אפשר לראות איך התחפושת נראית?
לתלבושת עצמה:יש לכן רעיון איך מתחפשים למנקה רחובות / יש למשהו תמונה להשראה להעלות לכאן? אשמח מאד. תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: