אני מחפשת תחפושת של הלו קיטי לגיל 4 ושנה אני מעדיפה שמלה יש למישהי קישור?
תודה רבה לכל העוזרים והעוזרות...
מה? תות לילד בן 5+?
היי
אני מחפשת תחפושת לילד שלי בן שנה וחצי ותינוקת בן חצי שנה
עדיין לא מצאתי תחפושות יפות לרעיונות שהעלתן
יש תחפושות יפות של דרדס ודרדסית ?
או של גלידה ?
בננה ותות
פו הדוב ודבש
רעיונות מאד חמודים אבל לא מצאתי תחפושות יפות
אשמח לעזרה שלכן
אולי תתפרי לה עוד קומה בחצאית?מחפשת כפריה בסגנון הזה לילדה בת 7 (המידה הגדולה כאן נראה לי תהיה קצרה לה)
33.33€ 45% OFF|ילדי שמלת מקורי תינוקת לוליטה נסיכת כדור שמלת ספרדית בציר טלאי סתיו חורף חמוד ילדים שמלות Vestidos|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איך זו?מחפשת כפריה בסגנון הזה לילדה בת 7 (המידה הגדולה כאן נראה לי תהיה קצרה לה)
33.33€ 45% OFF|ילדי שמלת מקורי תינוקת לוליטה נסיכת כדור שמלת ספרדית בציר טלאי סתיו חורף חמוד ילדים שמלות Vestidos|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מומלץ מניסיון:
זר ליד
2.57₪ 91% OFF|כלה שושבינה חתונה זר 12 צבעים ורדים פרחים מלאכותיים מחזיק Mariage זר חתונה אביזרים|פרחים מלאכותיים ומיובשים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
טול לראש מושלםם
4.14₪ 15% OFF|לבן שנהב תחרת רקמת חתונת רעלות 1 שכבה נשוי אביזרי חתונה 2023|הינומות| - AliExpress
שמלה מהממת!! מידות תואמות גיל
52.27₪ 30% OFF|ארוך פורמליות שושבינה בני נוער בנות שמלת תחרה ילדי תחפושת נסיכת מסיבת פרח ילדים בגדי חתונה ערב 10 12 Vestidos|שמלות| - AliExpress
שלום וברכה
אני גם מחפשת לקנות תחפושת כלה מושקעת ויפה לילדה בת 6
0548434397
ראיתי אותה גם.איך זו?
מטריפה לא פחות לדעתי... סגנון כפרייי
קש
146.65₪ 45% OFF|ילדי שמלה עבור בנות תינוק סתיו חורף Navidad לוליטה ילדה חמוד חתונה שמלת ילדה כדור שמלת נסיכת המפלגה ילדים Vestidos|שמלות| - AliExpress
תראי מה היה לך לבן...ראיתי אותה גם.
אבל אני צריכה סט כפרי לבן 4..
לירוק היה משהו יפה.
יאללה אולי תמצאי לי סט לבן?
מעולה22.1₪ 31% OFF|ליל כל הקדושים המפלגה ילדי בני רויאל לוחם אביר תלבושות חייל ילדי מימי הביניים רומי עם קייפ קוספליי קרנבל תחפושת| | - AliExpress
ק.ש.
מישהו מצא תחפושת גלובוס? כדור הארץ? כל העולם?
יש באמזון ב150 ש"ח ($42.76)מישהו מצא תחפושת גלובוס? כדור הארץ? כל העולם?
בקשהמישהו מצא תחפושת גלובוס? כדור הארץ? כל העולם?
מחיר פורימי משהו...המחיר....1174.94₪ |אנימה קוספליי תלבושות הכחול גלוב כדור הארץ קמע תלבושות למבוגרים Envoiroment הגנת נושא Mascotte תחפושת 1783|costume purses|dresses sexydresse - AliExpress
ק"ש
אני רוצה תחפושת של מלח לתינוק בן חצי שנה
חפרתי ולא הצלחתי למצוא משהו יפה ...
קש47.4₪ 46% OFF|90 170CM ילדים תחפושות חיל הים סיילור אחיד ליל כל הקדושים קוספליי בנות מסיבת ביצועים בני נחתים צי בגדים עם כובע| | - AliExpress
אני שנה שעברה חיפשתי את הבן שלי שהיה בן חודשיים לאפרוח מתוק מתוק משילב, עלה 50 ש"ח.ואם כבר,
למה אפשר לחפש תינוק בן חודשיים?
חוץ ממיקי מאוס ופו הדוב...
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: