ו
זה בקישור שהעלית?שלי כולל האביזרים הבאים
זה בקישור שהעלית?שלי כולל האביזרים הבאים
נכון אבל אם זה יותר זול עם יותר אביזרים אז לא אכפת ליאבל אמרת שיש לך את התחפושת עצמה, לא?
בשביל 66 שקל לא שווה לך לחפש בארץ בכמה שקלים? או קישור רק לאביזרים?נכון אבל אם זה יותר זול עם יותר אביזרים אז לא אכפת לי
למה 66 כתוב 18 אני טועה?בשביל 66 שקל לא שווה לך לחפש בארץ בכמה שקלים? או קישור רק לאביזרים
תלוי איזה אביזרים....נכון אבל אם זה יותר זול עם יותר אביזרים אז לא אכפת לי
למישהי יש קישור לתחפושת בובת חרסינה לילדה בת 6?
תחפושת שוטרת לילדה בת 1 1/2 עדיף עם חצאית
אשמח לקישורשלי כולל האביזרים הבאים:
צפה בקובץ המצורף 1277717
אשמח לקישור
כתוב שכן כולל חולצה ומכנס. הזמנתי ביום חמישי האחרון, אמור להגיע תוך 6 שבועות.קיבלת כבר?
את יודעת אם 8 פריטים זה כולל את החולצה והמכנס?
בד"כ לוקח קצת יותר משבועיים6 שבועות.
הלוואי אמן.בד"כ לוקח קצת יותר משבועיים
יש לך מושג איזה מידה להזמין לילד בן 4+?כתוב שכן כולל חולצה ומכנס. הזמנתי ביום חמישי האחרון, אמור להגיע תוך 6 שבועות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: