בטח, כיום לוקח לדברים להגיע בערך שלושה שבועות,כן תוכלי לשלוח לי
זה יספיק עוד להגיעה?
גם אם יתעכב לא נראה לי שתפספסי
בטח, כיום לוקח לדברים להגיע בערך שלושה שבועות,כן תוכלי לשלוח לי
זה יספיק עוד להגיעה?
אני אשמח לקישורים לבובות לא יקרות
בבקשהכן תוכלי לשלוח לי
זה יספיק עוד להגיעה?
תודה רבה!כאן העליתי מפורט את כל התחפושת כלה שהזמנתי, מהמם!
מידע שימושי - להשכרה או למכירה תחפושות
זה מה שבאתי לשאול הרגע :D התחפושת מגיעה עם העגלה שמצולמת מאחורה? ואני יכולה לעשות תיקונים לנסיכה הקטנה? אחיינית שלי בת 4 חודשים מידה 6-9 לא העגלה כבר לא קיימת לגבי השמלה - תיקונים קלים שאפשר לפרום אח"כ- בשמחהwww.prog.co.il
את יכולה בובה אמריקאית. יש דגם של אחת עם שיער בלונדיני גולש . יש לי חברה שביצעה דבר כזה לבן עם ששיער כמו שאת מתארת ויצא פשוט מהמםיש לכם רעיון לתחפושת לילד מתוק בן 2, עם שיער ארוך בלונדיני. (רוצה לנצל את השיער הזה...)
ולא בת. מדי נדוש.
תודה
ק"ש לא מנסיון (בחלק לא שמתי תמונה כי יש ילדות)מחפשת רעיון / השראה לתפושת פופקורן לילדה בת שנה וחצי
אולי יש לך השראה?את יכולה בובה אמריקאית. יש דגם של אחת עם שיער בלונדיני גולש . יש לי חברה שביצעה דבר כזה לבן עם ששיער כמו שאת מתארת ויצא פשוט מהמם
ק.ש. לא מנסיוןמחפשת תחפושת חמודה לתינוקת בת חצי שנה
(חשבתי על סוכריה)
לכל מי שיש קישורים ורעיונות איך לעשות את זה אשמח...
וגם אשמח לרעיונות למשלוחי מנות...
תודה!
סט לתחפושת בובה אמריקאיתאולי יש לך השראה?
נשמע מותק...
מחפשת תחפושת חמודה לתינוקת בת חצי שנה
(חשבתי על סוכריה)
תודה!
בבקשה
קש לא מנסיון
חצאית וסרט: (6 חודשים)
שמלה (12 חודשים - אולי יכול להתאים גם)4.38US $ 5% OFF|Fancy Girls Skirt Halloween Party Children Clothes Kids Birthday tutu Skirt Ghost Pattern Cake Smash Ball Gown Cosplay Costume|Skirts| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
9.58US $ 25% OFF|1-5 Year Old Baby Girl Dress Rainbow Color Gradient Girl Princess Dress Sleeveless Summer Girl Party Dress Cute Birthday Costume - Girls Casual Dresses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com16.43US $ 32% OFF|Baby Girls Rainbow Candy Tutu Dress Lollipop Halloween Costumes For Kids Girl Candyland Party Princess Dresses Birthday Outfits - Kids Cospaly Dresses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com11.3US $ 37% OFF|Rainbow Candy Tutu Dress For Baby Girls Lollipop Halloween Costumes For Kids Toddler Candyland Birthday Outfit With Bow Headband - Kids Cospaly Dresses - AliExpress
למשלוחי מנות סוכריהמחפשת תחפושת חמודה לתינוקת בת חצי שנה
(חשבתי על סוכריה)
תודה!
באיזה מחיר?למישהי יש להמליץ על קישור לשרביט מפואר עבור תחפושת מלכה?
יש כאן כתר + שרביטלמישהי יש להמליץ על קישור לשרביט מפואר עבור תחפושת מלכה?
אפשר לעשות חיפוש פה בפרוג, אני בטוחה שיש פה המלצות שעלו עם ניסיון.לא אכפת לי להשקיע אבל על משהו עם נסיון
תודה בכל אופן!
למשהי יש תחפושת פו הדוב לגיל שנה?
תחפושת פו הדב קש לא מנסיון
19.9US $ |Flaneur Baby Boy %100 Cotton Long Sleeve Hoded Body Jumpsuit Cartoon Cartoon Printed Premium Quality Fabric Baby Outfit - Rompers - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com4.12US $ 41% OFF|Summer Baby Boys Girls Rompers Newborn Rompers + Hats Sets Cartoon Mickey Minnie Tiger Infant Bebe Cotton Jumpsuits Pajamas Kids|Bodysuits| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com5.08US $ 38% OFF|Cartoon Bear Vigny Winnie The Pooh Print Baby Boy Girl Casual Sweatshirt Kid Hoodies Long Sleeve T Shirt Children Clothes Tops - T-shirts - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com4.45US $ 7% OFF|Summer Newborn Baby Boy Girl Rompers Cute Cartoon Bear Mickey Print Short Sleeve Jumpsuit Infant Pajamas Cotton Clothes Outfits - Bodysuits - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com7.02US $ 21% OFF|Baby Summer Clothes Jumpsuit Baby Romper Animal Tiger Mickey Minnie Short Sleeve Pajamas Newborn Girl Boy Clothes Hooded Outfits|Rompers| - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: