יש לך להביא לי את הקישור לתחפושת?לא
זה לשימוש השנה
יש לך להביא לי את הקישור לתחפושת?לא
זה לשימוש השנה
תבדקי מולההי, רלוונטי להשנה?
קש לא מניסיוןמעונינת לחפש כמה בנים לשליחי פיצה יש למישהו קסדה או קישור לקסדה יפה?
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?אם מעניין אותך, יש לי שמלת כלה מהממת מידה 6 להשכרה ב-50 ש"ח
זה מאד יקר בתוספת המשלוחקש לא מניסיון
21.8US $ 30% OFF|Fashion Children Helmet Motorcycle Helmet Scooter Crash Helmet Boy And Girl Kid Lovely Winter Helmet Sunshade Sun Protection - Helmets - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com21.78US $ 1% OFF|Free Size For 50 To 54 Cm Kids Children Motocross Ful Face Helmet Motorcycle Kids Helmets Motorbike Childs Moto Safety Headpiece - Helmets - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מצאתי אחד יותר זולזה מאד יקר בתוספת המשלוח
חיפשתי משהו יותר זול
60 ש"חחגיתילה
כמה את רוצה לחיפושית גיל שנה ?
צירפתי במייל למעלהכן
מעוניינת לראות
את מירושלים??אולי יש מישהי מכן שחיפשה את ילדיה לליצנים מתוקים.
אני רוצה לתפור לבת ולבן ליצנים גילאי שלוש ושנה וחצי- ומחפשה תמונות השראה.
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: