לי יש.הי
אני חייבת תחפושת לבת שלי, עדיף של כלה או נסיכה
בת 7 גבוהה יחסית.
מישהי מוכרת פה?
כתבי לי מייל אשלח לך תמונה
לי יש.הי
אני חייבת תחפושת לבת שלי, עדיף של כלה או נסיכה
בת 7 גבוהה יחסית.
מישהי מוכרת פה?
איך את צובעת את הפנים בשחור?מה זאת אומרת שלא יכירו?
ברגע שאת צובעת את הפנים שלו בשחור לא יזהו אותו.
אני משתמשת באיפור שחור. יוצא מושלםםםם
רלונטי, זה חברתי שלי וזה הטלפון שלה: 052-7629633רלונטי עדין?
בכמה את מוכרת?
רלוונטי???מוכרת שמלת כלה מידה 5 מתאים לגיל 4-5. 110 ש"ח.
US $24.95 40% OFF|2021 קיץ נער שושבינה שמלת ילדים שמלות בנות ילדי רטרו תחרה נסיכת שמלת ילדה מסיבת חתונה שמלה|שמלות| - AliExpress
מוכרת תחתית מנפחת לשמלת כלה מידה 5, 40 ש"ח.
US $9.98 |תינוק בנות לבן ארוך טוטו חצאיות ילדים טול חצאית Pettiskirts Underskirtd ילדי יום הולדת חג המולד מסיבת תלבושות חצאיות|חצאיות| - AliExpress
כן, השמלה עדין רלוונטית.רלוונטי???
עדיין רלוונטי?nuמוכרת שמלת כלה, מתאימה לגיל 4, (קטן על הבת שלי מזמינה מידה יותר גדולה)
מוכרת במאה ש"ח, מידה 4.
מוכרת שמלת כלה לגיל 4-5, 110 ש"ח, מידה 5.(https://www.aliexpress.com/snapshot...c581094fe4604be1e7b9cc5142a2a&ck=in_edm_other)
יש לי גם תחתית טול מנפחת יפה, מוכרת ב40 ש"ח.(https://www.aliexpress.com/snapshot...6caadd1bb44838547e57314a7b782&ck=in_edm_other)
מב"ב.
עדיין רלוונטי? איזה מידה התחתית?למכירה תחתית קצרה לילדה
חדשה מעלי אקספרס ב40 ש"ח
רלוונטי עוד?יש לי למכור תחפושת אסטרונאוט במצב מעולה (חליפה וקסדה) הבעיה שאין לי תמונה.
כןעדיין רלוונטי? איזה מידה התחתית?
אני גרה בב"ב. ורלוונטיעדיין רלוונטי?
איפה את גרה?
את יכולה בעצם גם חולה שהוא בבית עם פיג'מה רגילה עם תחבושות וכו'איפה אני יכולה להשיג חלוק בית חולים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: