Rachel Greenstein
משתמש סופר מקצוען
האם קיים תחליף סוכר ללא טעם לוואי,
שמתאים לאפיה, גם לטורטים ועוגות גבינה,
אבל - בריא (או לפחות לא לא-בריא)?
ממתיקים מלאכותיים רבים מכילים כל מיני חומרים לא הכי בריאים.
בהנחה שלא חשוב דיאטטי, רק הבריאות (והטעם). האם קיים תחליף מומלץ?
שמתאים לאפיה, גם לטורטים ועוגות גבינה,
אבל - בריא (או לפחות לא לא-בריא)?
ממתיקים מלאכותיים רבים מכילים כל מיני חומרים לא הכי בריאים.
בהנחה שלא חשוב דיאטטי, רק הבריאות (והטעם). האם קיים תחליף מומלץ?